na premijeri

U rijetkom zajedničkom izlasku: Larisa uz partnera Hrvoja oduševila elegantnim lookom

Plesačica i članica žirija showa "Ples sa zvijezdama" i DJ prvi puta su se zajedno u javnosti pojavili u travnju 2016. godine.

U španjolskom filmu "42 sekunde" Tarik Filipović glumi vaterpolskog trenera Dragana Matutinovića, a premijera održana u Zagrebu privukla je brojna poznata lica s naše scene. Među uzvanicima se našla i plesačica i koreografkinja Larisa Lipovac Navojec, u društvu partnera Hrvoja Jelinčića koji se ne pojavljuje toliko često u javnosti.

Larisa se pojavila u elegantnoj bež haljini koja seže ispod koljena, dok je kosu skupila u punđu. Make-up i modne dodatke uskladila je s nježnim bež nijansama koje dobro pristaju njezinom tenu i boji kose, a Hrvoje je stigao u ležernijem - sportskom modnom izdanju - trapericama, t-shirtu, sakou te tenisicama i šilterici. Iako se u javnosti zajedno ne pojavljuju toliko često, par na društvenim mrežama dijeli svoje zajedničke trenutke.

image
LUCIJA OČKO/CROPIX

Njihova ljubav započela je nakon što se Larisa rastala od glumca Gorana Navojca, s kojim ima 13-godišnjeg sina Grgura. Njihov brak trajao je 13 godina, do razvoda 2015. Ostali su u prijateljskim odnosima, a jednom prilikom Larisa je komentirala da su "ona i Goran uvijek bili prijatelji te da je nemoguće s njim biti neprijatelj". U početku su Larisa i Hrvoje svoju vezu skrivali u javnosti, prvi puta su zajedno "uhvaćeni" na večeri Cro A Portera na Zagrebačkom velesajmu u travnju 2016. godine, a danas izgledaju jednako zaljubljeno kao prvog dana.

Linker
17. travanj 2024 07:55