Nije mu lako

‘Ubio‘ ga medeni mjesec: Usnuli Ben Affleck hit na društvenim mrežama

Američkog glumca Bena Afflecka medeni mjesec je očigledno jako izmorio. Iako se s novom suprugom, latino divom Jennifer Lopez Affleck, uputio u grad ljubavi i romantike, čini se da nije mogao izdržati njezin naporni tempo. Paparazzi su ga ulovili kako se osamio na palubi broda, a potom i zaspao u naoko neudobnoj stolici u još neudobnijoj pozi zbog čega mu je i glava visjela u neprirodnom položaju.

image

Prvo se Ben osamio na palubi i gledao u svoj mobitel, a potom je "sjeo" u stolicu

AGENCE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

No, njemu to očito nije smetalo, jer je umor bio veći. Baš kao ni glasovi pratnje koja je njemu i JLo pravila društvo na izletu drvenim brodom na rijeci Seini.

Podsjetimo, par je nakon iznenadnog vjenčanja u Las Vegasu otišao na medeni mjesec u Europu, gdje uživaju s Affleckovom djecom Seraphine, Violet, Max i Emme.

image

Glumac je uspio zaspati na naudobnoj stolici u neudobnoj pozi

AGENCE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Očekivano, nije trebalo proći dugo da fotografije glumca postanu viralne. A na Twitteru, društvenoj mreži poznatoj po tome da njezini korisnici šeraju zanimljiv sadržaj uz apsolutno senzacionalne komentare, postao je pravi hit.

"Ben Affleck je dar!", "Trebala bih svaki ljetni vikend provoditi na brodu spavajući kao Ben Affleck", "Ono kad te uhvati umor", samo su neki od komentara na Benove fotografije na Twitteru.

image

Posljednjih dana nije mu baš lako

AGENCE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Podsjetimo, Ben i Jennifer upoznali su se 2001. na snimanju filma Gigli. Zaručili su se iduće godine, a nakon što su neko vrijeme odgađali vjenčanje, 2004. su se razišli. Affleck je nakon toga bio u braku s glumicom Jennifer Garner s kojom ima troje djece, a Jennifer je s Marcom Anthonyjem s kojim ima blizance. Par poznat kao Bennifer svoju je romansu obnovio prošle godine. Latino diva i holivudska zvijezda svoju su ljubav, koja traje gotovo dva desetljeća, ozakonili u malenoj kapelici u Las Vegasu, a za tu je priliku Jen pripremila dvije posebne haljine.

Linker
15. travanj 2024 19:57