Nije sretan

Udaje se Trumpova kći: Na slavlju prije vjenčanja Melania i Donaldova bivša zajedno pozirale

Iako bivši američki predsjednik nema baš neki odnos s najmlađom kćeri, odlučio je ne uništiti joj vjenčanje i ponizno šutjeti dok su se kamerama smješkale njegova sadašnja i bivša žena.

Tiffany Trump, najmlađa kći bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, ovog će se vikenda udati za Michaela Boulosa s kojim je u vezi dvije i pol godine. Par se zaručio u siječnju ove godine, a Tiffany je sretnu vijest objavila svijetu na očev zadnji dan na mjestu predsjednika SAD-a.

"Bila je mi je velika čast slaviti prigode od povijesne važnosti i stvarati uspomene u Bijeloj kući, a ništa mi nije posebnije od zaruka za mog nevjerojatnog Michaela! Osjećam se blagoslovljeno i spremna sam za novo poglavlje", napisala je na Instagramu.

image

Tiffany Trump i njezin budući suprug na pripremama za vjenčanje.

VEM/ MIAMIPIXX/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Pripreme za vjenčanje, koje će sigurno biti raskošno, baš u stilu Trumpovih, u punom su jeku, a prije same ceremonije održana je pokusna večera i malo slavlje na kojem se pojavila i najstarija Trumpova kći Ivanka. Inače, Ivanku je Trump dobio u braku s nedavno preminulom Ivanom Trump, dok je Tiffany u braku s Marlom Maples.

Ivanka se na Instagramu pohvalila fotografijom s Tiffany i Larom Trump, suprugom njihova brata Erica. Tiffany je nosila čipkastu haljinu, dok su Lara i Ivanka bile u haljinama istog bijelo-plavog dezena.

Procurile su i prve fotografije priprema na kojima vidimo kako Trump hoda ruku pod ruku sa svojom kćer dok su razgovarali na imanju u Palm Beachu na Floridi. Na slavlju je bila i Marla Maples, kao i Trumpova treća supruga Melania Trump koja je nosila haljinu intenzivno žute boje, baš kao i Marla.

Inače, Donald Trump baš i nema odličan odnos sa svojom kćeri Tiffany, no razmirice je morao staviti sa strane kako joj ne bi uništio poseban dan. Na vjenčanju se očekuje oko 500 gostiju koje će se održati na imanju Mar-a-Lago. Trumpov budući zet četiri je godine mlađi od Tiffany, podrijetlom je iz Libanona, a njegova obitelj ima moćnu tvrtku Boulos Enterprises koja je proširila posao na nekoliko sektora.

Linker
18. travanj 2024 12:44