Druga sreća

Udala se ‘Kovrčava Sue‘: ‘Ovo smo čekali‘

Mladenki je ovo drugi brak, a njen zaručnik, profesionalni plesač Justin De Vera kojeg poznaje od djetinjstva, prvi put je rekao ‘da‘.

Američka pjevačica i glumica Alisan Porter udala se u Las Vegasu za svog odabranika, profesionalnog plesača Justina De Veru. Već su šest godina zajedno, zaručeni su od ljeta prošle godine, a pretprošle jeseni dobili su kćer Shilo Bee, stoga je vjenčanje bilo logičan korak, rekla je za magazin People presretna mladenka.

"Poznajemo se više od 20 godina. Proveli smo nevjerojatnih šest godina zajedno, odgojili nevjerojatnu djecu i dobili vlastito dijete. Dakle, ovo je ono što smo čekali", rekla je 41-godišnja pjevačica koja se kao desetogodišnjakinja proslavila naslovnom ulogom u filmu "Kovrčava Sue" iz 1991. u kojem joj je partner bio glumac Jim Belushi. Nakon gromoglasnog filmskog proboja u ranoj dobi, nastavila je glumiti u srednjoj školi Staples u Westportu, Connecticut. Neko vrijeme bila je članica kazališne grupe, a naposljetku je izgradila karijeru na Broadwayu. Prije sedam godina pobijedila je u showu "The Voice" u kojem joj je mentorica bila Christina Aguilera. Od tada se Kovrčava Sue potpuno posvetila glazbi. Njezin 33-godišnji suprug pratio je Britney Spears, Madonnu te Justina Biebera na turnejama, ali par se zapravo poznaje od djetinjstva.

image

U filmu kojim se proslavila partner joj je bio Jim Belushi

MOVIESTORE/SHUTTERSTOCK

"Justin i ja smo prije svega najbolji prijatelji, stoga je ovo nakon započinjanja veze, bio logičan korak. Dugo se poznajemo, a proveli smo nevjerojatnih šest godina u vezi. Ovo je ono što smo čekali", rekla je pjevačica koja iz bivšeg braka ima 10-godišnjeg sina Masona i osmogodišnju kćer Ariju, dok je s Justinom de Verom u listopadu 2021. dobila još jednu djevojčicu.

image

Dječja filmska zvijezda danas je pjevačica

MOVIESTORE/SHUTTERSTOCK

Bračne zavjete sami su napisali, a razmijenili su ih na intimnoj ceremoniji u kapelici Venus Garden hotela Caesar Palace, u Las Vegasu. Mladenka je blistala u vjenčanici brenda Sau Lee, a najoriginalniji dar dobila je od pjevača Adama Lamberta: poklonio joj je par Versace cipela koje su joj se svidjele prije vjenčanja.

"Bilo je vrlo osobno, samo za najuži krug. Nismo tražili ništa tradicionalno. Slijedili smo srce i učinili ono što nam se činilo ispravnim", zaključila je mladenka.

Linker
25. travanj 2024 06:17