INSTAGRAM/CEDAR & PINES
Vjenčanje iz snova

Udala se Viktorijina anđelica Taylor Hill, a fotografije vjenčanja oduzimaju dah

Prošlog se vikenda supermodel Taylor Hill udala za zaručnika Daniela Fryera, a sada je s fanovima podijelila nekoliko predivnih fotografija tog čarobnog dana.

Prošlog se vikenda supermodel Taylor Hill udala za zaručnika Daniela Fryera, a sada je s fanovima podijelila nekoliko predivnih fotografija tog čarobnog dana.

Manekenka Taylor Hill udala se za ljubav svog života i ‘najboljeg prijatelja‘, privatnog investitora Daniela Fryera, u blizini svog rodnog grada u Devil‘s Thumb Ranch Resort & Spa u Coloradu. Ovo bajkovito imanje prostire se na čak 2600 hektara.

Lijepa Taylor upoznala je 29-godišnjeg Daniela, koji je odrastao u Ženevi, na JazzFestu u Aspenu 2019. godine. Dvije godine kasnije, zaprosio ju je u Italiji.
Na vječnu ljubav su se zakleli 10. lipnja 2023., a sa svojih 23,8 milijuna pratitelja na društvenim mrežama podijelila je nekoliko fotografija. "10. lipnja udala sam se za ljubav svog života i najboljeg prijatelja u mom rodnom gradu. Bila je to čarobna bajka i moje vjenčanje iz snova", napisala je ispod fotografija.

Iako je zapravo rođena u Palatinu, Taylor je za Vogue otkrila da je odlučila vjenčanje održati u Coloradu jer je ta država vrlo značajna za nju i njezinu obitelj. "Koliko god putujem zbog posla - doslovno putujem bez prestanka od svoje 14. godine - Colorado je uvijek bio moja konstanta, moja stijena, moj dom i moje srce. Tako je bilo dok nisam upoznala Dannyja. Danny čini da se osjećam kod kuće gdje god da se nalazimo. Htjela sam podijeliti ovaj jedinstveni trenutak sa svim našim najdražima u mom omiljenom mjestu: Winter Parku, Colorado", rekla je za časopis.

Viktorijina anđelica otkrila je da je bila izuzetno nervozna prije nego što je izrekla sudbonosno da, ali se umirila čim je ugledala Daniela. "Prije ceremonije bila sam iznimno nervozna i u isto vrijeme tako uzbuđena. Ali kada prvi put vidjela Dannyja, obuzeo me osjećaj potpune smirenosti i kao da ništa drugo nije bilo važno. On je bio jedino što sam mogla vidjeti i bio je to tako poseban trenutak koji smo mogli podijeliti sa svim ljudima koje volimo.”

Jedini slavni uzvanik bio je glumac Patrick Schwarzenegger, koji čini se poznaje mladoženju još od studentskih dana. U pratnji sina Arnolda Schwarzeneggera i Marije Shriver bila je njegova djevojka Abby Champion s kojom je u vezi od 2015. godine.

Linker
29. travanj 2024 14:37