STIŽE DJEVOJČICA

Uhvaćena na špici: Glumica uživala u shoppingu, krenule su pripreme za dolazak bebe

Glumicu Mariju Jerneić koja je nedavno otkrila da je trudna s drugim djetetom naš je fotograf uhvatio na zagrebačkoj špici.

Glumica Marija Jerneić uživala je u suboti i dobrom vremenom na zagrebačkoj špici kojom je prošetala u idealnom proljetnom looku - proljetnoj, cvjetnoj haljini i jednostavnim balerinkama, a vrećica u rukama otkrila je da je bila u potrazi za dječjim stvarima. Dobro raspoložena trudnica krajem travnja je otkrila da sa suprugom, političarem Branimirom Jerneićem čeka drugo dijete te da im stiže djevojčica.

image
JOSIP MOLER/ CROPIX

Marija je prvo dijete, dječaka, rodila prije tri godine, a za supruga se udala u svibnju 2019. godine. Nakon prvog poroda otkrila nam je da su je preplavile emocije, djelomično i zato što suprug nije mogao biti uz nju zbog mjera zaštite od pandemije.

"Porod je protekao dobro, puno me emocija preplavilo, najviše sreće i veselja jer je sve dobro prošlo. Mir, ogromna ljubav, suze radosnice, a malo su tekle i ‘žalosnice‘, jer suprug, odnosno tata, nije mogao biti s nama", otkrila je tada.

Linker
19. travanj 2024 15:31