Oglasila se

Uhvaćeni su skupa nakon što su se razveli iz trećeg pokušaja, ona otkrila u kakvom su odnosu

Dvoje glumaca zajedno su proveli 14 godina te imaju dvoje djece, a nakon mnogo godina ponovno su viđeni zajedno što je potaknulo mnoga nagađanja.

Robin Wright razjasnila je da su ona i njen bivši suprug Sean Penn samo prijatelji, nakon što su se mnogi zapitali postoji li među bivšim supružnicima nešto više. Naime, dvoje glumaca prvi su se put pojavili u javnosti zajedno nakon mnogo godina i to je bilo dovoljno da kreću nagađanja o eventualnom pomirenju.

Na pitanje u kojoj je fazi njihov odnos ovih dana, Wright je za E! News odgovorila toplim riječima, ali bez ostavljanja mogućnosti za nagađanja da tu postoji nešto više. "Pravi je dar biti prijatelj s ocem svoje djece, jer je razvod braka u kojem ima djece jedna od najtežih stvari u životu", kazala je Robin.

image

Sean Penn i Robin Wright snimljeni na LAX-u

LIONSSHARENEWS/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Kada se udaljite i ponovno postanete prijatelji... Išli smo na jedan događaj zbog naše djece. Mi ćemo uvijek biti obitelj, bez obzira jesmo li odvojeni, znate. Mislim da je to predivno i poželjela bih to svima", dodala je 56-godišnja glumica. Prošlog mjeseca bivši je par viđen na aerodromu LAX kako putuju zajedno, a to je prvi put da su viđeni zajedno nakon 2017.

Ovaj izlazak dogodio se samo četiri mjeseca nakon što je Wright zatražila razvod od supruga Clémenta Giraudeta, s kojim je bila četiri godine u braku. Istovremeno, Penn je finalizirao razvod od Leile George u travnju 2022., nakon što je australska glumica podnijela zahtjev godinu ranije.

image

Robin i Sean na Oskarima 2009., prije razvoda

ROBYN BECK/AFP/PROFIMEDIA

Upravo zbog tajminga zajedničkog putovanja krenula su nagađanja da su među bivšim supružnicima opet počele frcati iskre. Robin i Sean godinama nisu snimljeni zajedno, ako se ne računaju usputni susreti na holivudskim događanjima te situacije kad su se morali vidjeti zbog djece, kćeri Dylan i sina Hoppera.

image

Konačno su se razveli iz trećeg pokušaja 2010.

MCT/NEWSCOM/PROFIMEDIA

Djecu su dobili u prvoj polovici devedesetih prije nego što su se 1996. vjenčali. Ukupno su proveli 14 godina zajedno, a veza je bila vrlo burna. Zahtjeve za razvod podnosili su dva puta, 2007. i 2009. godine, razlog su bile nepomirljive razlike, no oba puta dali su još jenu šansu svojoj vezi. Konačno su se razveli iz trećeg pokušaja 2010.

Linker
22. travanj 2024 21:20