THEIMAGEDIRECT.COM
Ljubav ili posao

Uhvaćeni zajedno: Slavni glumac ponovno ljubi manekenku?

Slavni glumac i lijepa mankenka u poslejdnje vrijeme često se druže, a prepostavlja se kako su zajedno proveli vikend, negdje daleko od javnosti, bez djece.

Slavni glumac i lijepa mankenka u poslejdnje vrijeme često se druže, a prepostavlja se kako su zajedno proveli vikend, negdje daleko od javnosti, bez djece.

Iako bi ga mnogi željeli vidjeti ponovo u zagrljaju njegove bivše Irine Shayk s kojom je bez sumnje u odličnim odnosima, Bradley Cooper ipak ima drugačije planove. Prošlog tjedna dva puta je viđen u društvu 28-godišnje manekenke i modela Gigi Hadid. Prvi put su viđeni kako izlaze iz jednog njujorškog restorana, a u nedjelju na povratku sa zajedničkog vikenda. Glumac je svoj crni terenac parkirao ispred Giginog stana i pomogao joj unijeti torbe. Prijatelj blizak Gigi Hadid otkrio je medijima kako je lijepa manekenka u mlađim danima bila zaljubljena u Coopera, ali ne vjeruje da je ovo ozbiljna veza.

image

Bradley Cooper kao pravi gentleman svojoj prijateljici nosi torbe

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

"Oni se zabavljaju. Gigi je neovisna, zaposlena, a dani su joj ispunjeni obavezama, tako da ne vidim da će se nešto ozbiljno dogoditi odmah ili uopće. Sada izgledaju super ležerno, ali oboje imaju djecu, velike karijere, užurbane živote i razumiju kakav je život u ovim krugovima. Slatki su i postoji privlačnost‘‘, dodao je neimenovani izvor.

image

Gigi Hadid povezivalo se s Leonardom DiCaprijom, a sada je našla dostojnu ‘zamjenu‘

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

A kako je Gigi Hadid zainteresirana i za glumu, moguće je da Bradley Cooper s njom ima i neke druge planove. Naime, glumac je od uloga u lakohumornom filmskom serijalu "Mamurluk" izrastao u ozbiljnog filmaša koji je ponovo osvojio publiku i kritiku filmom "Maestro" o slavnom dirigentu Leonardu Bernsteinu, kojeg je režirao i u kojem igra glavnu ulogu. Možda s Gigi Hadid, koja se nedvosmisleno želi pojaviti na filmskom platnu, ima samo poslovne planove.

Linker
27. travanj 2024 05:48