IMAGESPACE/SILVERHUB/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
tragična nesreća

Umrla je Anne Heche

Glumica se od prošlog petka nalazila u komi i u kritičnom stanju.

Glumica se od prošlog petka nalazila u komi i u kritičnom stanju.

Glumica Anne Heche preminula je nakon što su isključeni aparati koji su je održavali na životu. Dogodilo se to tjedan dana nakon teške prometne nesreće koju je izazvala u Los Angelesu. Vijest je potvrdila obitelj, piše The Guardian.

"Danas smo izgubili naše jarko svjetlo, dragu i radosnu dušu, majku punu ljubavi i odanog prijatelja. Anne će nam jako nedostajati, ali ona će nastaviti živjeti kroz svoje prekrasne sinove, svoj legendarni opusi i svoj strastveni rad. Njezina hrabrost da se uvijek drži svoje istine, širi svoju poruku ljubavi i prihvaćanja, i dalje će imati utjecaja", poručili su.

Vijest o njenoj smrti prva je objavila je prijateljica Nancy Davis.

"Nebo ima novog anđela. Moja draga, ljubazna, zabavna, ljupka i lijepa prijateljica Anne Heche otišla je u raj. Užasno će mi nedostajati i njegovat ću sva lijepa sjećanja na nju", započela je Nancy.

"Anne je bila najljubaznija i najpažljivija osoba koja je uvijek izvlačila najbolje iz mene", istaknula je i dodala da je Anne činila sve što je mogla kako bi pomogla oboljelima od multiple skleroze.

Glumica se od prošlog petka nalazila u komi i u kritičnom stanju. Tijekom tog vremena bila je na respiratoru, a jučer je njena obitelj objavila da se utvrđuje jesu li Anneini organi podobni za doniranje.

"Želimo zahvaliti svima na njihovim lijepim željama i molitvama za Annein oporavak i zahvaliti predanom osoblju i divnim medicinskim sestrama koje su se brinule za Anne u Grossmanovom centru za opekline u bolnici West Hills. Nažalost, zbog svoje nesreće, Anne Heche pretrpjela je tešku ozljedu mozga i u komi je, u kritičnom stanju. Sumnjamo da će preživjeti. Anne je imala ogromno srce i svojom dobrotom dirnula je svakoga koga je srela. Bit će zapamćena po svojoj hrabroj iskrenosti i jako će nam nedostajati”, poručili su članovi obitelji.

Liječnici su utvrdili da je 53-godišnja glumica zadobila teške ozljede mozga nakon što se svojim Mini Cooperom zabila u katnicu u Los Angelesu. Nakon sudara njen se automobil zapalio. Anne je zadobila ozljede na plućima, a njena ozljeda mozga prema liječnicima bila je preteška da je preživi.

Linker
26. travanj 2024 02:16