na buvljaku

Undercover kupila igračku: Prepoznajete li slavnu bogatašicu s ovom perikom?

Gotovo ‘neprepoznatljiva‘ nasljednica hotelskog lanca pregledala je ponudu marketa rukotvorina i umjetnina u Melroseu.

Paris Hilton obožava shopping, a za lokalni buvljak u Melroseu odlučila se na undercover izdanje. Bogata nasljednica i originalna reality zvijezda svoju dugu platinastu kosu sakrila je ispod srebrne perike, bucket šešira i sunčanih naočala u obliku srca.

Odjevena vrlo ležerno u traperice, t-shirt s ružičastim motivima iz crtića i tenisicama, Paris je uživala u sunčanoj nedjelji i razgledavanju umjetnina na Melrose Flea Marketu.

image

Paris Hilton stavila je srebrnu periku

INSTAGRAM PARIS HILTON

Ovako prerušena bacila se na kupovinu ukrasa-igračaka, oduševio ju je jedan umjetnik koji izrađuje ukrase od Lego kocaka, a Paris si je kupila Tweety figuricu. O svemu se pohvalila na Instagram storijima.

Nasljednica i dalje traga za svojim ljubimcem, psićem Diamond Baby. Posljednji put je viđena 14. rujna i otada joj se gubi svaki trag, a do sada je Paris nije pronašla. Još uvijek nije odustala od njenog pronalaska, nego na društvenim mrežama nudi 10.000 dolara, bez ikakvih pitanja.

image

Bila je ležerno odjevena

INSTAGRAM PARIS HILTON

"Nemam riječi da opišem svoju tugu i gubitak koji osjećam. Bila sam na snimanju, a doma su bili radnici koji su iznosili namještaj. Netko od njih vjerojatno je ostavio otvorena vrata i Diamond Baby je - nestala. Moja obitelj i prijatelji pomažu mi u traganju, obavijestili smo kompletno susjedstvo, kucali na svaka vrata, ali nitko je nije vidio. No, ne odustajemo, a nalaznika očekuje nagrada. Tko god je ikad imao psa razumjet će o čemu govorim. Srce mi je slomljeno, već tjednima sam u suzama, tužna i depresivna. Osjećam da je s njom nestao dio mene, jer bez nje ništa nije isto. Diamond Baby je moja beba, svi znaju da smo bile nerazdvojne", napisala je Paris Hilton i dodala da se na javnu objavu odlučila tek nakon što je iscrpila sve ostale mogućnosti da pronađe svoju ljubimicu.

image

Paris se oduševila figurama od Lego kocki

INSTAGRAM PARIS HILTON

U međuvremenu je Paris skoknula do Milana, gdje je uz druge svoje prijateljice i slavne kolegice nosila reviju za Versace Tijekom milanskog tjedna mode.

image

Paris na modnoj pisti

MIGUEL MEDINA AFP
Linker
24. travanj 2024 11:49