život ga umorio

‘Uništilo‘ ga vjenčanje: Ben Affleck snimljen u ne baš najboljem izdanju

Mladoženji je nakon trodnevne svadbe glava umalo klonula na putu do zračne luke odakle se suprugom zaputio na medeni mjesec.

Je li umoran poslije trodnevnog slavlja ili se vratio starim navikama, pitanje je koje samo nameće nakon što su objavljene fotografije gotovo usnulog Bena Afflecka poslije svadbe u Georgiji. Nalazio se u automobilu, na putu do zračne luke gdje se ukrcao na privatni zrakoplov i sa suprugom zaputio na (još jedan?) medeni mjesec.

Činilo se da će mu glava klonuti na sjedalo, a crvenilo u licu budi sumnju da je opet posegnuo za alkoholom, piše Page Six. Poznato je da se dugo borio s alkoholizmom, a u prosincu prošle godine ispričao je za WSJ Magazine kako je izgledala borba s opakim porokom.

image

Fotografi su ga dočekali nakon vjenčanja

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Jedini pravi lijek za alkoholizam je patnja. Samo se nadaš da je tvoj prag patnje negdje prijeđen prije nego što ti uništi život", izjavio je.

image

Izgledao je kao što većina ljudi izgleda nakon lude noći

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Mnogi na svadbama popiju čašu ili dvije više. No od mladoženje se očekuje ostati trijezan, tim više ako se nekad borio s ovisnošću.

image

Odmah nakon svadbe krenuo je na put

MACIEL-NGRE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

S druge strane, spektakularno vjenčanje zacijelo je bilo stresno. Naime, njegova majka okliznula se uoči vjenčanja na obližnjem doku i pala. Morala je na pregled u bolnicu, što je glumcu teško palo. Kako nevolja nikad ne dolazi sama, jednom je uzvaniku pozlilo. Otpremljen je hitnom pomoći u bolnicu, što je dodatno opteretilo i iscrpilo glumca.

Linker
20. travanj 2024 02:34