dvostruko slavlje

Uoči 30. godišnjice braka, Mirna Zidarić sa suprugom uživa na bajkovitim Maldivima

Sportska novinarka i ugledni arhitekt uskoro će proslaviti njezin rođendan i veliku bračnu obljetnicu, a sami sebi poklonili su egzotično putovanje u kojem uživaju poput netom zaljubljenog para.

Dok je nekima siječanj najdepresivniji mjesec u godini, televizijskoj urednici i sportskoj novinarki Mirni Zidarić on donosi dvostruki razlog za veselje. A ove godine posebno. Naime, ona i njezin suprug, proslavljeni arhitekt Zoran Zidarić, 22. siječnja slave tridesetu godišnjicu braka, a nekoliko dana prije toga, točnije 14. siječnja Mirna će proslaviti 54. rođendan.

‘‘Ništa ne slavimo unaprijed, ali ta dva važna datuma bila su povod da si priuštimo zasluženi odmor jer iza nas je uistinu zahtjevna godina. Slavit ćemo kod kuće, s djecom i prijateljima, a ovo putovanje smo sami sebi poklonili - potpuno zasluženo‘‘, kratko nam je rekla Mirna Zidarić koja se sa suprugom odmara na egzotičnim Maldivima. Bajkovite fotografije objavljuje na Instagramu, a pokazala je kako uz pravi odmor i uživanje u suncu, moru i intimnim večerama ne zapostavlja ni vježbanje.

Joga joj je već godinama dnevna rutina od koje nije odustala ni na Maldivima. Ne skriva koliko joj godi odmor u dvoje koji se ako zanemarimo vježbanje i plivanje, može kratko sročiti u talijansku izreku- ‘dolce far niente‘ (slatko je raditi ništa). Mirna je u jednoj objavi citirala i slavnog komičara Jerryja Seinfelda koji također voli uživati u dokoličarenju - ‘‘Toliko sam zauzet ne radeći ništa da ideja da radim bilo što - koja, kao što znate, uvijek vodi nečemu – ode u ništa i onda me prisili da sve odbacim…‘‘

image

Supruga je upoznala u Crikvenici gdje su oboje pratili košarkaško finale

PRIVATAN ALBUM

Novinarka ne skriva ni koliko je još uvijek zaljubljena u svog markantnog supruga kojeg je upoznala u hotelu u Crikvenici gdje su oboje pratili košarkaško finale na Olimpijskim igrama u Barceloni kada je hrvatska reprezentacija osvojila srebro. A oni već srebro imaju u džepu (srebrni pir 25 godina braka, biserni 30), a pred njima je da osvoje - zlato.

Doduše ono najvažnije već imaju, a to nisu godišnjice već njihova dva sina, 29-godišnji Borna, diplomirani redatelj i 23-godišnji Marin pred kojim je još samo diploma na Ekonomskom fakultetu.

Linker
04. travanj 2024 13:54