bitka od 45 minuta

Urnebesna snimka: Ben Affleck ‘zapeo‘ između dva automobila, jedva se uspio isparkirati

Nakon nekoliko propalih pokušaja, Ben je izašao iz automobila i odlučio smiriti živce uz svoju omiljenu ledenu kavu iz Dunkin Donutsa i cigaretu.

Benu Afflecku tjedan baš i nije započeo glatko. Slavni glumac bočno je parkirao svoj novi Mercedes na ulici u predgrađu Los Angelesa, no kada se vratio po njega zatekao ga je stisnutog između dva automobila koja su se u međuvremenu ondje pojavila. Bezuspješno je pokušao izaći iz ove pozicije, pomičući automobil naprijed-nazad, a u jednom je trenutku naizgled udario jedno od susjednih vozila.

Nakon nekoliko propalih pokušaja, Ben je izašao iz automobila i odlučio smiriti živce uz svoju omiljenu ledenu kavu iz Dunkin Donutsa i cigaretu. Nakon više od 45 minuta borbe ipak se uspio izbaviti iz nezgodne pozicije, a urnebesni video s parkinga ubrzo je postao viralan.

image

Nakon 45 minuta borbe uspio je isparkirati novi Mercedes

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Inače, ovo nije jedina nedaća za volanom koja je zadesila Bena u posljednje vrijeme. Prošle se godine sa suprugom Jennifer Lopez dovezao u Starbucksu u zapadnom Los Angelesu, te slučajno kotačem zapeo za njihovu reklamu kraj ceste. Srećom, za petama su mu bili paparazzi koji su brzo priskočili u pomoć i uklonili znak.

image

Čini se da je udario automobil ispred sebe

AMCO
Linker
23. travanj 2024 11:00