Prekrasna trudnica Hilary Swank

 HFPA PHOTOGRAPHER/PICTURELUX/PROFIMEDIA HFPA PHOTOGRAPHER/PICTURELUX/PROFIMEDIA
Zlatni globus

Uskoro će postati mama dviju beba: Trudna Hilary Swank dominirala na crvenom tepihu

Zbog ostvarenog sna i blizanaca koji stižu na proljeće, nije joj teško palo što ovaj put nije bila među nagrađenima.

Nekad je Hilary Swank na glamurozna, holivudska događanja odlazila s puno više poleta dok je sada, kada je trudna s blizancima, usporenija. Nije baš jednostavno, u visokoj trudnoći, pokušati graciozno izaći iz limuzine pa joj je pri dolasku na sinoćnju 80. dodjelu Zlatnog globusa, dobro došla pomoć supruga Philipa Schneidera. Dodatni problem bila je njena duga, svilena haljina s efektnom mašnom namještenom poput šlepa kojoj je ograničavala kretanje, ali je pritom isticala njen istaknut trudnički trbuščić.

"Osjećam se sjajno", rekla je dobitnica nagrade Američke filmske akademije kad se našla na crvenom tepihu. Blistala je kako to samo trudnice mogu, svi su komentirali da je najslavnija holivudska trudnica, jednom riječju, prekrasna.

image

Poljubac suprugu Philipu Schneideru

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Razlog za sreću je očigledan: u proljeće će ostvariti toliko željen san o majčinstvu i postati mama dviju beba, ima supruga koji je obožava, a uz sve to imala je profesionalni bonus. Bila je nominirana u kategoriji najbolje televizijske glumice u ABC-jevoj dramskoj seriji "Alaska Daily" za ulogu istraživačke novinarke Eileen Fitzgerald. Nagrada je pripala Zendayi za ulogu ovisnice Rue Bennett, u seriji HBO-a "Euphoria", no holivudska glumica nije ostavila dojam da je nezadovoljna. Ionako je na rodiljnom dopustu, trudnoća joj je sada najvažnija.

"Žene su superheroji", rekla je nedavno voditelju Jamesu Cordenu u "The Late, Late showu".

"Prije sam to osjećala, a sada to znam. Pogledajte što nam rade naša tijela? Sada osjećam još veće poštovanje prema ženama. Nije da nisam znala da smo sjajne, ali ovoliko? Mogu reći samo:"Wow!", rekla je.

Tijekom 16 tjedana trudnoće patila je od jutarnjih mučnina. Sve što je tada željela bilo je voće.

"Znam da to nije tako uzbudljivo, nisu to kiseli krastavci umočeni u maslac od kikirikija, već puno voća, do te mjere da je jedan od mojih kolega, kad sam na setu serije rekla da sam trudna, odvratio: "Sada znam zašto jedeš 10 šipaka dnevno i recimo, 50 krušaka", ispričala je u emisiji.

Znajući da joj trebaju i proteini, ipak je dodavala malo maslaca od kikirikija među narezane jabuke, prenosi magazin People. Bio joj je to jedan od rijetkih trudničkih hirova koji su sada iza nje. Do sada je sve sjajno izgurala, no pred njom je najvažnija "dionica". I nju će, nada se četrdesetosmogodišnja mama, prebroditi bez većih poteškoća.

Linker
19. travanj 2024 12:06