SASA BURIĆ/CROPIX
Prije pet godina

Uskoro ponovno pred oltarom: Ovako je izgledalo prvo vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića

Građanski brak je glumačko-liječnički splitski par sklopio na Šolti u krugu članova obitelji i najbliskijih prijatelja, a sada planiraju veliku svadbu nakon crkvenog vjenčanja koje će se održati u kolovozu.

Građanski brak je glumačko-liječnički splitski par sklopio na Šolti u krugu članova obitelji i najbliskijih prijatelja, a sada planiraju veliku svadbu nakon crkvenog vjenčanja koje će se održati u kolovozu.

Glumica Ana Gruica Uglešić i psihijatar Boran Uglešić, oboje iz Splita, vjenčali su se prije pet godina, no sada planiraju i crkveno vjenčanje, jer je 48-godišnji liječnik zatražio i dobio crkveni razvod od prve supruge. Uglešići neće gubiti vrijeme, pa će pred oltar već poslije Velike Gospe, a crkveni će brak sklopiti u Sitnom Gornjem u okolici Splita, odakle su roditelji 40-godišnje glumice.

I prvo njihovo vjenčanje, pred matičarom, dogodilo se u kolovozu, točnije 20. kolovoza. Građanski brak su Ana i Boran, nakon godinu dana veze, sklopili su u krugu članova obitelji i najbližih prijatelja u dvorcu Martinis Marchi na otoku Šolti, a tada je, uz mladence najveseliji je bio Anin sin Ivan Marat kojeg je glumica dobila u vezi s piscem Hrvojem Šalkovićem. Plavokosi dječak tada je imao tri godine, a sada će, kao osmogodišnjak, možda imati i neki zadatak na vjenčanoj ceremoniji.

Kakve će kreacije mladenka izabrati za crkveno vjenčanje tek ćemo vidjeti. Na Šolti je izgledala besprijekorno u jednostavnoj, ali efektnoj vjenčanici, kreaciji njezinih prijatelja, splitskog dizajnerskog dvojca Arileo, a kruna vjenčanog outfita bila je čipkasta kapica, kreacija kostimografkinje Ankice Matijaš. U rukama je Ana nosila buketić suncokreta koji je sama izradila.

Zanimljivo je da je vijest o vjenčanju i fotografije s njega Ana Gruica Uglešić objavila tek mjesec dana nakon sklapanja braka. Kako je napisala, sve je to vrijeme mislila kako njihovo vjenčanje mora biti „tajno” i kako je cool čuvati vlastitu intimu, ali onda se predomislila. „Planiramo crkveno vjenčanje, pa je ovo trebalo biti samo za naše oči i dušu. Ali kako je vrijeme odmicalo, shvatila sam kako svaki, ali svaki, dan gledam slike i da je toliko ljubavi utkano u ovo, da je toliko lijepih, iskrenih emocija pokazano na taj dan da bi bilo glupo tajiti nešto tako zdravo i pozitivno. Nadam se da ćete uživati u našoj sreći kao i mi... Jer samo su ljubav i obitelj ono važno”, poručila je Ana Gruica Uglešić tada uz objavljene idilične fotografije.

Linker
26. travanj 2024 18:56