ROBERTINO MOBILI/SHUTTERSTOCK
megazvijezda

Uspjeh za uspjehom: Taylor Swift dobila još jednu titulu i priznanje

Čini se kako pjevačica koja ove godine ruši rekord za rekordom ne misli stati. Godinu na izmaku ispratit će još jednom naslovnicom, a sudeći po najavama ni u sljedećih 365 dana, Taylor ne misli odmarati.

Čini se kako pjevačica koja ove godine ruši rekord za rekordom ne misli stati. Godinu na izmaku ispratit će još jednom naslovnicom, a sudeći po najavama ni u sljedećih 365 dana, Taylor ne misli odmarati.

Taylor Swift još je u ožujku započela svjetsku turneju "Eras“, a zasad je održano "samo“ 66 koncerata od najavljenih 151. Osim što gotovo svakodnevno nastupa u drugom gradu za koji se uvijek traži karta više, objavila je istoimeni film o turneji te sada je dobila još jedno priznanje. Naime, 33-godišnju pjevačicu, magazin People stavio je na naslovnicu i imenovao ju je najintrigantnijom osobom godine.

People ju je stavio na naslovnicu jer je se kako bismo Swift ‘cijeli paket‘- talentirana, uspješna, ali i uz sve to prizemljena i draga. Već 17 godina se bavi glazbom koju obožava, naučila je kako pametno promovirati svoj posao, a uz sve uvijek je ljubazna prema svima, posebno zaposlenicima.

"Ona uvijek piše pjesme i nikada ne miruje. Proveo sam jako puno vremena s njom i uvijek poštuje svoj tim dok radimo na projektu. Iako je toliko slavna, jako je prizemljena osoba", rekao je frontmen rock benda The National, Aaron Dessner.

Glazbenik je također surađivao s njom na projektima "Folklore" i "Evermore", a suradnici koji su radili s njom na turneji imaju samo riječi hvale za pop zvijezdu. "Otkako sam bila djevojčica, pratila sam kako je neustrašiva i pametna. Cijenim je kao izvođača i kako se može povezati s publikom. Ima predivan glas i emociju te su zato njezini nastupi tako čarobni. Izvan pozornice je isto superzvijezda, ali nije umišljena", rekla je pjevačica Sabrina Carpenter, koja je ujedno i Taylorina suradnica.

Pjevačica 2023. godinu može ispratiti s ponosom, a izgleda da će biti zaposlena i u nadolazećoj 2024. Naime, pjevačica još ima koncerata na turneji za održati jer sljedeće godine stiže u Europu, a i najavila je reizdanje dva albuma. Nedavno su je paparazzi snimili kako izlazi iz studija u New Yorku, čiji je vlasnik njezin dugogodišnji suradnik Jack Antonoff, što potvrđuje glasine da talentirana pjevačica radi na albumima.

A također ćemo morati pričekati veljaču da vidimo koliko će 33-godišnjakinja osvojiti Grammyja, gdje je nominirana u impresivnih šest kategorija.

Linker
29. travanj 2024 03:16