Život s boli

Usred koncerta u Las Vegasu Adele zavapila: ‘Prisiljena sam puzati ovih dana‘

Nakon problema s glasnicama, slavna britanska pjevačica, ima novi zdravstveni problem.

U maniri drugih poznatih osoba, koje sve češće i otvoreno progovaraju o svojim bolestima, to je napravila i britanska pjevačica Adele na svom zadnjem nastupu. Tako se slavna Britanka usred koncerta u Las Vegasu obratila publici intimnom ispoviješću i priznala prisutnima da pati od "vrlo jakog išijasa". Pjevačica je navodno šepala na pozornici dok je publici objašnjavala svoj novi zdravstveni problem.

Tijekom programa "Vikendom s Adele" u Koloseumu, zvijezda se našalila da je prisiljena "puzati ovih dana" zbog bolnog išijasa. Ova bolest, naime, uzrokuje bol koja se širi od donjeg dijela leđa te se preko gornjeg dijela noge i stražnjice spušta niz nogu sve do prstiju na stopalima.

Osim ovog incidenta, Adelina serija koncerata u gradu kasina već je izazvala nekoliko kontroverzi, piše Slobodna Dalmacija. Prvo, zbog kašnjenja od nekoliko mjeseci u njegovom početku neposredno prije planirane inauguracije, a kasnije, zbog visokih cijena ulaznica: VIP paket prodaje se za nevjerojatnih 5 milijuna dolara.

Vrijednost "Adelinog carskog paketa" zgrozila je obožavatelje pjevačice, koji su svoje nezadovoljstvo izrazili na društvenim mrežama mnogobrojnim komentarima.

Nagrađivana britanska umjetnica, koja je svojedobno govorila da joj je karijera ugrožena problemima s glasnicama, ranije je govorila o tome kako "pola života" pati od boli.

Linker
20. travanj 2024 09:55