Gloria produkcija/Instagram
Vatreni izazov

Ususret utakmici: Naši reprezentativci uz puno muke i smijeha okušali se u kvizu znanja

Luka Modrić i Mateo Kovačić protiv Andreja Kramarića i Borne Sose te Ivan Perišić i Bruno Petković protiv Domagoja Vide i Dominika Livakovića morali su dobro pomučiti kako bi odgovorili na neka pitanja.

Luka Modrić i Mateo Kovačić protiv Andreja Kramarića i Borne Sose te Ivan Perišić i Bruno Petković protiv Domagoja Vide i Dominika Livakovića morali su dobro pomučiti kako bi odgovorili na neka pitanja.

Naši reprezentativci, vrhunski nogometaši i majstori svog zanata, Luka Modrić i Mateo Kovačić okušali su se u kvizu znanja "Vatreni izazov" protiv Andreja Kramarića i Borne Sose, i otkrili koliko znaju o nekim nogometnim činjenicama van travnatog terena. Dok su se spremali na kvizaški okršaj, Luka Modrić je svom suigraču Mateu Kovačiću rekao da ne bude preglasan jer ih je s "protivnicima" dijelio samo - paravan. Trebali su odgovoriti na petnaest pitanja, a koliko su bili uspješni može se vidjeti na HNS-om Instagram profilu.

Pitanja za naše reprezentativce baš i nisu bila laka pa je Borna Sosa smijući se upitao ima li ovaj kviz jokera – zovi, a za neka pitanja je insinuirao da su po mjeri. No i Luka Modrić se i sam mučio s nekim pitanjima dok je Andrej Kramarić nakon par pitanja rekao da Borna i on neće osvojiti niti jedan bod. No, za svu četvoricu ispala je to odlična zabava, malo ‘mozganja‘ i pravi odmor od napornih treninga. Radilo se o prvom polufinalnom izazovu, a u drugom su znanje odmjerili Ivan Perišić i Bruno Petković koji su se nazvali "Gusari" te Domagoj Vida i Dominik Livaković koju su se nadjenuli ime "Plitak potok".

Domagoj Vida i ovom slučaju opravdao je status najvećeg zabavljača u reprezentaciji. U prvom polufinalu pobijedili su Modrić i Kovačić dok će drugi par zbog izjednačenog rezultata morati u - produžetke.

Nadamo se da ih to neće čekati u utakmici protiv Nizozemske koju večeras igraju u Roterdamu gdje počinje finale Lige nacija.

Linker
28. travanj 2024 03:20