Iskrena pjevačica

Uvijek direktna: Adele publici na koncertu otkrila da ima neugodnu infekciju

Svatko se češe tamo gdje ga svrbi, pa tako i pjevačka megazvijezda koja je u šaljivom tonu javno priznala svoje muke s gljivicama.

Što se dogodilo u Vegasu, ovoga puta nije ostalo u Vegasu – pjevačkoj zvijezdi i dobitnici Grammyja, Adele, nije bilo neugodno publici na koncertu otkriti da je dobila iritantnu i svrbljivu gljivičnu infekciju, a kao krivce je apostrofirala vrućinu reflektora i kombinezon - steznik. Vijest se brzo proširila internetom, pa smo doznali, objavio je New Beauty, da pjevačica nosi steznik kad nastupa, kako bi joj sve pristajalo i „kako bi sve ostalo na svom mjestu”. „Zbog toga se jako znojim i taj znoj ne odlazi nikamo, pa se doslovno kupam u njemu. I eto, liječnik mi je dijagnosticirao gljivičnu infekciju, odnosno atletski svrbež. Sve to zvuči kao da sam neka velika sportašica”, iskrena je bila Adele.

Atletskim ili sportskim svrbežom naziva se gljivična infekcija koja zahvaća vlažna i topla područja na tijelu, kao što su prepone ili unutrašnja strana bedara. Češća je kod muškaraca i osoba koje se bave sportom, zato je i dobila takav naziv, no eto dogodila se i Adele, a očito je okidač bila kombinacija obilnog znojenja i uske odjeće koja „ne diše”

image

Adele na nastupima nosi čvrsti steznik koji je, u kombinaciji sa znojem, krivac za infekciju

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Infekcija joj se možda pojavila i ispod grudi, što bi se moglo zaključiti po njenim riječima. „Lice mi se znoji, grudi mi se znoje, hitno trebam ručnik”, zavapila je na nastupu, potvrdivši tako da se kuha pod svjetlima pozornice. Nastavila je u šaljivom tonu podijelivši s publikom da je dobila lijek na recept protiv gljivica koji mora prskati po zahvaćenom području, a zatim je kroz smijeh priznala da uopće ne zna zašto im je to rekla. Ipak, nije mogla odoljeti šali na svoj račun, pa je uzviknula: „Adele ima akne po tijelu!”

Unatoč neugodnoj svrbljivoj infekciji, vlasnica hita „Set Fire To The Rain” ne planira prekinuti seriju nastupa u Vegasu nazvanu Weekends with Adele. Izjavila je i da planira snimiti koncerte i objaviti snimku „kako bi svatko tko poželi vidjeti ovaj show to i mogao učiniti”.

Linker
22. travanj 2024 14:31