MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
opet surađuju

Uvijek posebna: Rihanna je oduševila statement jaknom na predstavljanju nove kolekcije

Pjevačica je na predstavljanje ponovne suradnje Fenty X Puma stigla u outfitu u kojem nikako nije mogla proći nezapaženo, a pazila je da svaki detalj bude u skladu s modnom kombinacijom.

Pjevačica je na predstavljanje ponovne suradnje Fenty X Puma stigla u outfitu u kojem nikako nije mogla proći nezapaženo, a pazila je da svaki detalj bude u skladu s modnom kombinacijom.

Gdje god se pojavi, Rihanna jednostavno oduševi. Pjevačica je još jednom pokazala svoj istančani modni ukus na predstavljanju svoje Fenty x Puma kolekcije. Glavna zvijezda njezinog outfita bila je neobična ljubičasta jakna koja izgleda kao 2u1 komad, odnosno kao da je na kožnu jaknu ušila raskošnu ljubičastu bundu od umjetnog krzna. Intenzivna ljubičasta savršeno se slagala s njezinim Creeper Phatty Puma tenisicama koje je dizajnirala. Uz njih je iskombinirala bijelu majicu s čipkastim dekolteom, široke traper hlače i upečatljiv šareni nakit. Oči je istaknula sjenilom boje lavande i tako uskladila šminku s cijelim outfitom. Pjevačica je inače poznata po svom ekscentričnom stilu pa ni ovaj put nije razočarala.

image

Pjevačica je inače poznata po svom ekscentričnom stilu pa ni ovaj put nije razočarala

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Crvenim tepihom prošetala je sama, a poslije joj se pridružio i njezin partner, 35-godišnji reper ASAP Rocky, s kojim ima dvoje djece, sinove RZA Athelstona Mayersa i Riota Rosea Mayersa. Par u vezi od 2020. godine.

"Ona mi vrijedi kao otprilike milijun drugih. Kad znaš - znaš! Ona je ta, ona prava", rekao je reper u intervjuu za časopis GQ koji ga je proglasio najljepšim živućim muškarcem 2021. godine.

image

Crvenim tepihom je prošetala sama, no poslije joj se pridružio i njezin partner ASAP Rocky

FRAZER HARRISON GETTY IMAGES VIA AFP

A da je 35-godišnja Rihanna „ta” ne misli samo ASAP Rocky, nego i ekipa Pume. Naime, brend je još u ožujku 2023. godine najavio povratak Fenty x PUMA kolekcije koja uključuje unisex i dječje komade.

Inače, njezina suradnja s brendom sportske odjeće traje od 2014. godine, kada je postala globalna ambasadorica i kreativna direktorica ženskog odjela. Pjevačica je potom 2016. godine predstavila i prvu Fenty x PUMA kolekciju na Tjednu mode u New Yorku. Iako se 2018. činilo kako je suradnji kraj, čini se kako je ipak bila riječ samo o pauzi.

Linker
27. travanj 2024 07:25