pop ikona

Uz tehničke probleme, isprike i intimnu ispovijest, Madonna započela svjetsku turneju

Koncertnim spektaklom u londonskoj 02 Areni, Madonna je započela odgođenu svjetsku turneju, ali nakon samo četiri pjesme pojavili su se problemi sa zvukom, a pjevačica je pauzu iskoristila da publici otkrije nepoznate detalje s početka karijere.

Nakon što se u lipnju srušila u svom stanu na Manhattanu i u besvjesnom stanju provela nekoliko dana u bolnici, pop ikona Madonna morala je odgoditi svjetsku turneju ‘‘Celebration Tour‘‘ kojom obilježava 40 godina od objavljivanja prvog velikog hita ‘‘Holiday‘‘. Nakon što je sredila zdravstvene probleme, navodno uzrokovane jakom bakterijskom infekcijom, Madonna je jučer u londonskoj 02 Areni započela odgođenu turneju no ne bez poteškoća. Nakon samo četiri otpjevane pjesme pojavili su se tehnički problemi, a slavna pjevačica pauzu je iskoristila kako bi nestrpljivoj publici otkrila neke zanimljivosti iz života. Tako im je ispričala o svojim teškim počecima kada je bila bez stana, jedva imala za hranu i borila se s anoreksijom.

image

Unatoč poteškoćama, Madonna je u Londonu priredila pravi spektakl

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

‘‘Kad sam bila švorc, nisam imala novaca ni za kupanje ili tuširanje pa bih zapravo izlazila s muškarcima koji su imali kupaonice. Ako bi mi se netko svidio, ispipala bih da li živi sam i ima u stanu kupaonicu, pa bi tako krenula naša priča. Zapravo se jako čudim što sam dogurala tako daleko, i to na toliko mnogo razina. A kako sam to uspjela? Samo zbog vas.‘‘, rekla je Madonna između ostalog. A osvrnula se i na svoje zdravstvene probleme koji su ju umalo koštali života.

image

Na koncertu nije nedostajalo provokacija

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

‘‘Nisam mislila da ću se izvući, a iskreno, nisu to mislili niti moji liječnici. Zaboravila sam pet dana svog života, odnosno svoje smrti, zapravo ne znam ni gdje sam bila. Ali anđeli su me štitili. I moja su djeca bila tamo, a ona me uvijek spase, svaki put. Ako želite znati kako sam se izvukla i kako sam preživjela – samo zbog svoje djece. Mislila sam, moram biti tu za njih. Moram preživjeti zbog njih‘‘, otvorila se slavna pjevačica, inače majka šestoro djece od kojih su dvoje bioloških, a četvero posvojenih.

image

Madonna s djecom: najstarijom Lourdes, sinovima Roccom i Davidom Bandom te kćeri Mercy i blizankinjama Stellom i Estere

B4859/AVALON/PROFIMEDIA

Osvrnula se i na ratni sukob između Izraela i Palestine. ‘‘Mnogo se ludih stvari događa u svijetu. Ono što se događa u Izraelu i Palestini slama mi srce, pogotovo kad vidim djecu, stare i nemoćne kako pate. Ali iako su nam srca slomljena, naš duh ne može biti slomljen.Nadam se da se slažete‘, kazala je pjevačica.

image

Za nju zaista vrijedi izreka- godine su samo broj

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

A iako se prije koncertnog spektakla sumnjalo da će pop ikona imati snage za zahtjevni nastup u kojem pjeva i pleše, pokazalo se da je 65- godišnja Madonna u sasvim dobroj kondiciji koja će joj trebati jer pred njom je još 75 koncerata. Nije razočarala ni u provokaciji kada je na binu izašla u uskom crvenom kombineu okružena plesačicama u toplesu. Naravno, tijekom koncerta promijenila je nekoliko seksi outfita, perika i raznih pokrivala za glavu. A komentari obožavatelja nakon showa bili su – ‘‘Madonna, rasturila si večeras. Ti si dokaz da su godine samo broj, izgledaš kao da ti je 40, plešeš kao da ti je 30, a imaš energiju dvadesetogodišnjakinje. Budite više kao Madonna, nema isprike!‘‘ ili ‘‘Madonna je dokazala da je jedna sasvim druga kategorija, a show je bio jedinstveni i nezaboravni glazbeno-vizualni spektakl.‘‘

Linker
21. travanj 2024 02:39