Agency/Profimedia

 MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
sreća je u sydneyu

Uživa u odmoru s dečkom: Elle MacPherson pronašla sreću u ljubavi

Slavna ljepotica napokon ima razloga za sreću - osim što je proslavila dvadeset godina kako nije popila kap alkohola, pronašla je srodnu dušu zbog koje je njezin život poprimio sasvim novi smisao

Slavna ljepotica napokon ima razloga za sreću - osim što je proslavila dvadeset godina kako nije popila kap alkohola, pronašla je srodnu dušu zbog koje je njezin život poprimio sasvim novi smisao

Australski supermodel i glumica Elle MacPherson i njezin novi partner, američki glazbenik Doyle Bramhall uživaju u romantičnim trenucima, a fotografi su ih snimili dok su šetali plažom Bondi – jednoj od najpoznatijih pješčanih plaža u Australiji koja ima oblik polumjeseca. Svoju prvu zajedničku fotografiju objavili su još u listopadu 2022., a navodno su bili dobri prijatelji prije no što su se upustili u ljubavnu vezu.

Doyle je američki gitarist, producent i tekstopisac koji je godinama radio za Erica Claptona i Rogera Watersa. Rođen je u Teksasu, a iza sebe ima trinaestogodišnji brak sa Susannah Melvoin koja mu je rodila kćer. Prije Elle, sedam je godina bio u vezi sa zvijezdom filma „Dnevnik Bridget Jones”, Renee Zellweger s kojom je prekinuo 2019. Sa slavnom ljepoticom prvi puta je snimljen prije godinu i pol, a tijekom protekle godine zajedno su se pojavljivali na brojnim događanjima, pa su ih paparazzo fotografi snimili i tijekom Paris Fashion Weeka. Zajedno su proveli i nježne trenutke u Maroku odakle su objavljivali brojne fotografije. “Ljubav je duhovni fenomen; požuda je fizička. Ego je psihološki, ljubav je duhovna”, napisao je Bramhall na svom Instagram profilu uz fotografije sebe i Elle.

image

Elle Macpherson i Doyle Bramhall

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

“Volite osobu, ali dajte joj potpunu slobodu...Volite osobu, ali od samog početka jasno dajte do znanja da ne prodajete svoju slobodu” – još je jedna od poruka na društvenim mrežama.

Osim što dijele iste životne misli, novopečeni par dijeli i ljubav prema boho stilu. Gotovo identično odjeveni u bijele komade, sa sličnim pletenim torbama prebačenim preko prsa, poglede od znatiželjnika skrivali su pod debelom zaštitom – sunčanim naočalama i šeširom. Elle je kao ljubiteljica ležernog francuskog stila odjenula traperice modne kuće Isabel Marant izrezane na obje nogavice te istoimenu torbu s nitima u boji.

U rujnu 2023. Elle je na Instagramu proslavila svoja dva desetljeća bez alkohola.Podijelivši s obožavateljima ovu važnu prigodu, manekenka je tada otkrila da također slavi svoju prvu godišnjicu s Doyleom.

"Život izvan mojih najluđih snova kažu - dok slavim svoju 20-godišnjicu ovaj tjedan ... također slavim 365+ dana blaženstva koje širi srce", napisala je uz neke od svojih omiljenih slika para dok putuju svijetom, prije nego što je otkrila da njezini prijatelji nju i Doylea zovu "Nomadski ljubavnici".

"Zapravo sam se otrijeznila kad sam imala 40 godina. Osjećala sam da želim provesti vrijeme u introspekciji. Prestala sam piti 2003. jer sam osjećala da ne mogu biti potpuno prisutna u svom životu, a to je bila prekrasna odskočna daska za upoznavanje sebe na dubljoj razini", rekla je svojedobno.

Elle Macpherson je prije dvije godine potvrdila kraj veze s bivšim liječnikom Andrewom Wakefieldom, prethodno je bila u braku s fotografom Gillesom Bensimonom te milijarderom Jeffreyjem Sofferom, dok s francuskim bankarom Arpadom Bussonom ima dva sina.

Linker
26. travanj 2024 00:50