Mandatory Credit: Photo by AFF-USA/Shutterstock (13886204u)
Mariska Hargitay
33rd Annual Colleagues Spring Luncheon and Oscar de la Renta Fashion Show, Arrivals, Los Angeles, California, USA - 25 Apr 2023

 AFF-USA/SHUTTERSTOCK
majka i sin

Uživancija u Africi: Mariska Hargitay ponosno pozirala sa sinom koji joj jako sliči

Zvijezda serije ‘Zakon i red‘ najponosnija je na svoju sretnu obitelj, ali svoje troje djece rijetko izlaže javnosti, a još manje na društvenim mrežama pa je sve iznenadila selfijem za najstarijim sinom.

Zvijezda serije ‘Zakon i red‘ najponosnija je na svoju sretnu obitelj, ali svoje troje djece rijetko izlaže javnosti, a još manje na društvenim mrežama pa je sve iznenadila selfijem za najstarijim sinom.

Nakon što je s obitelji provela Božić u New Yorku, glumica Mariska Hargitay, njezin suprug, glumac Peter Hermann i njihovo troje djece otputovali su na odmor u Keniju. Zvijezda serije ‘‘Zakon i red: Odjel za žrtve‘‘, na svom Instagramu objavljuje crno bijele fotografije s putovanja, uglavnom umjetničke detalje, a sve je iznenadila selfijem iz automobila na kojem se na stražnjem sjedalu vidi njezin sin August. Za zgodnog 17-godišnjaka svi tvrde da jako nalikuje mami, ali se čini da je pokupio ono najbolje od oba roditelja.

A sigurno se tu umiješala i genetika njegove bake, glumičine mame i nekada slavne holivudske zvijezde Jane Mansfield. Mariska Hargitay ne skriva koliko joj znači obitelj koju smatra svojim najvećim uspjehom, a kako je Augusta rodila s 42 godine, drugo dvoje djece, 12- godišnju kćer Amayu i 11 godišnjeg sina Andrewa par je odlučio posvojiti. Njima se najviše razveselio stariji brat koji je mamu i tatu stalno nagovarao da mu podare brata i sestru.

image

Mariska Hargitay i Peter Hermann s djecom ovog Božića

MICHAEL SIMON/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

"Naša je obitelj savršena, odnosno savršena za mene. Zajedno smo jedna sretna, radosna, kaotična i luda cjelina. Ono što me učinilo boljim roditeljem su moja djeca, jer su me naučila da stvarno slušam. Moj muž je moja zvijezda vodilja, a moja djeca su moji učitelji.", kazala je glumica prije nekoliko godina za magazin People, ne skrivajući sreću zbog velike obitelji u kakvoj je i sama odrasla. Naime njezina tragično preminula majka Jane Mansfield imala je petoro djece od kojih troje s mađarsko američkim glumcem Mickeyom Hargitayem, Marishkinim tatom koji je preminuo iste godine kada mu se rodio unuk.

image

Mariska ne skriva koliko je ponosna na svog sina za kojeg svi kažu da joj iznimno sliči

ANTHONY BEHAR/DDP USA/PROFIMEDIA
Linker
06. svibanj 2024 09:40