Borba Chriseva

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL
Tko najviše vježba?

"Važno se zvati Chris": Okršaj četiri slavna imenjaka i njihovih torza

Chris Hemsworth nedavno je objavio fotografiju na kojoj pozira bez majice na snijegu koja je oduševila fanove. No, ni njegovi drugi imenjaci ne zaostaju što se vježbanja i zdravog života tiče.

Chris Hemsworth nedavno je objavio fotografiju na kojoj pozira bez majice na snijegu koja je oduševila fanove. No, ni njegovi drugi imenjaci ne zaostaju što se vježbanja i zdravog života tiče.

Nije da nas holivudski frajeri ne zadivljuju glumačkim umijećem, no pogled na oblikovano muško tijelo mnogima će popraviti dan. To definitivno zna i Chris Hemsworth koji je prije nekoliko dana razveselio fanove fotografijom na kojoj pozira bez majice na snijegu u Japanu. Njegova fotografija skupila je više od milijun i 500 tisuća lajkova. Dovoljno da neki zaključe kako je upravo on, najseksi poznati Chris. Naime, slavni Thor nije jedini holivudski Chris koji se može pohvaliti top formom. Možemo reći da je to pravi okršaj između slavnih imenjaka- Hemswortha, Evansa, Pinea i Pratta.

Prije deset godina dobio je titulu "najseksi živućeg muškaraca" na prestižnom popisu magazina People, a danas najčešće mami poglede na plaži u dalekoj Australiji. Naravno, riječ je o Byron Bayu, mjestu gdje holivudski glumac Chris Hemsworth odnosno Marvelov Thor, najradije surfa. Otkako se preselio u taj rajski kutak na najudaljenijem kontinentu, gotovo da nema žene koja nije barem jednom kliknula na fotografiju Chrisa dok u Byron Bayu nosi svoju dasku za surfanje.

image

Chris Hemsworth 2023. na omiljenoj plaži Byron Bay

MEDIA-MODE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Seksepilu zgodnog Australca opasno konkurira i njegov imenjak Chris Evans. Poznat je kao Kapetan Amerika iz Marvelove filmske franšize "Avengers", a 2022. godine, ovaj 42-godišnjak je zauzeo prvo mjesto na popisu najseksepilnijih frajera magazina People. Njegova mama Lisa rekla je tom prilikom da "uopće nije iznenađena" što je njezin sin proglašen najseksepilnijim, dok je on zaključio kako će ga, eto, zbog te titule žene još više maltretirati. Ipak, na kraju je zaključio da će ga činjenica što je izabran za najseksepilnijeg frajera svijeta, veseliti kad ostari. Već je godinu dana oženjen portugalskom glumicom Albom Baptista i na žalost mnogih, rijetko skida majicu na plaži. Prilika se ukazala prije gotovo četiri godine, kad je početkom listopada skočio u vlastiti bazen i pohvalio se da fotografijom na društvenim mrežama piše People. Vjeruje se da je 2020. pogreškom pustio na društvenu mrežu X, nekadšnji Twitter fotografiju na kojoj se nudilo puno više od skladnog, gornjeg dijela tijela.

image

Chris Evans 2005., u filmu o,superherojima ‘Fantastic four‘

20THCENTFOX COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA

Još jedan Chris čije skidanje majice "trese" društvene mreže i mami u kino također je "kapetan". Prvi je među posadom USS Enterprise u filmskoj franšizi "Zvjezdane staze", a ime mu je James T. Kirk. Riječ je, dakako, o 43-godišnjem Chrisu Pineu. Jedan je od najzgodnijih holivudski neženja i čini se da uživa u nadimku "Mr. Elusive", odnosno "Neuhvatljivi". Prošlog ljeta, na jahti usidrenoj pokraj Sardinije, u pogledu na njegov torzo izbliza, uživala je tajanstvena brineta no glumac još je (formalno) solo, navodi portal Hollywood life.

image

Ležerni seksepil Chrisa Pinea 2018., na jahti usidrenoj ispred Positana

CAPR/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Posljednji među holivudskim imenjacima koji se može pohvaliti izvježbanim torzom nije klasičan ljepotan. Chris Pratt svjestan je svojih nesavršenosti, činjenice da se za "pločice" treba i te kako potruditi, a baš su mu pločice, odnosno isklesano tijelo, novogodišnja želja.

U nedavnom razgovoru za magazin Men‘s Health, zvijezda spektakla "Čuvari galaksije" otkrio je da ima namjeru vježbati svaki dan u siječnju. Kad bi možda i najradije ostao u krevetu i preskočio jutarnju tjelovježbu, supruga Katherine Schwarzenegger s kojom ima trogodišnju kćer Lylu i Eloise kojoj je 19 mjeseci. "Kad sam jučer rekao da sam se probudio prije djece, nisam se šalio. I danas sam ustao rano, ali ovog puta me je Katherine gurnula u rebra kad sam pokušao prespavati vježbanje", otkrio je Pratt nedavno na društvenim mrežama koji je u 2024. očito odlučio ući u top formi.

Linker
27. travanj 2024 03:23