Mandatory Credit: Photo by Guerin Charles/ABACA/Shutterstock (13894852l)
Pregnant Rihanna along with Asap Rocky attends the 2023 Costume Institute Benefit celebrating Karl Lagerfeld: A Line of Beauty at Metropolitan Museum of Art in New York City, NY, USA on May 01, 2023.
Pregnant Rihanna Attends The Met Gala - NYC, New York City, United States - 01 May 2023

 GUERIN CHARLES/ABACA/SHUTTERSTOCK GUERIN CHARLES/ABACA/SHUTTERSTOCK
DOGAĐAJ GODINE

Već se šuška tko je dobio pozivnicu za ovogodišnje izdanje Met Gale, a čini se kako neće nedostajati iznenađenja

Tema ovogodišnjeg eventa je "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion", a navodno se popis uzvanika za najprestižniji modni događaj polako, ali sigurno puni.

Tema ovogodišnjeg eventa je "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion", a navodno se popis uzvanika za najprestižniji modni događaj polako, ali sigurno puni.

Spektakularna Met Gala, prema mišljenju mnogih najvažniji modni događaj, već se godinama održava u New Yorku i to prvog ponedjeljka u svibnju. Večer je to koja okuplja najveće zvijezde iz svijeta mode, filma, glazbe i umjetnosti. Ovaj prestižni event osnovan još davne 1948. godine sinonim je za luksuz, stil i kreativnost.

A popis zvijezda koje bi se ove godine trebali na jednoj od najpoželjnijih lista se polagano puni, doznaje PageSix. Tako bi se po prvi put crvenih tepihom Oscara mode, kako ga mnogi nazivaju trebale prošetati, zvijezda filma "Ubojice Cvjetnog mjeseca", Lily Gladstone, ali i zvijezda hit serije "The Bear", Ayo Edebiri. Osim toga, šuška se kako je i glumac o kojem se posljednjih mjeseci ne prestaje pričati, Barry Keoghan odavno na popisu. Naime, zvijezda filma "Saltburn" lani je imala svoj debi na crvenom tepihu Met Gale, a sada je siguran na popisu i za ovu godinu.

image

Lily Gladstone je ove godine bila nominirana za Oscara za glavnu glumicu

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Zasad je prema pisanju PageSix, tek jedna članica klana Kardashian-Jenner sigurna za popis i to Kendall Jenner. Manekenka svake godine oduševi svojim modnim odabirima, a dosad je na event dolazila kako u pratnji sestre Kim Kardashian, tako i mame Kris Jenner. No, one zasad nisu osigurale pozivnicu za event, što je poprilično iznenađenje. No, zato je pjevačica Rihanna gotovo sigurna da već može birati kreaciju s kojom će se predstaviti ove godine. Ona i partner ASAP Rocky poznati su po svom smislu za modu, pa su oni vjerojatno par od kojeg se najviše očekuje i ove godine. Šuška se i kako će i ove godine stići i Gisele Bündchen, a šuška se kako bi ovaj put prvi put mogla povesti i svog novog dečka, instruktora jiu-jitsua Joaquima Valentea. Gisele je već nekoliko godina ranije na humanitarni event dolazila sa sada već bivšim suprugom Tomom Bradyjem.

Sigurno je i da će ondje biti Zendaya, Jennifer Lopez, Bad Bunny i Chris Hemsworth jer su oni ovogodišnji promotori. Chrisu će ovo biti prvi put da je na tom eventu.

Ovogodišnja tema je "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion",dok je dress code "Garden of Time", pa mnogi s nestrpljenjem očekuju bajkovite cvjetne kreacije. Inače ulaznica za prestižni event je više od 47 tisuća eura, no da biste uopće mogli kupiti je mora vas odobriti Anna Wintour, slavna modna urednica.

Linker
28. travanj 2024 03:06