INSTAGRAM
NA TRENINGU

Vedran Ćorluka pohvalio se loptaškim bravurama sinčića Viktora

Da jabuka ne pada daleko od stabla mogao bi pokazati maleni Viktor, sin bivšeg nogometnog reprezentativca i pjevačice Franke Batelić koji već ima nogometni dres sa svojim imenom.

Da jabuka ne pada daleko od stabla mogao bi pokazati maleni Viktor, sin bivšeg nogometnog reprezentativca i pjevačice Franke Batelić koji već ima nogometni dres sa svojim imenom.

Nije trebalo niti sumnjati da će se maleni Viktor, trogodišnji sin bivšeg reprezentativca Vedrana Ćorluke, danas pomoćnog trenera hrvatske reprezentacije - zaljubiti u nogometnu loptu. Hrvatska nogometna reprezentacija priprema se u Rijeci za završnicu Lige nacija, a treninge pomno prati maleni Viktor koji povremeno istrči na teren. Ima već i dres sa svojim imenom pa možda uistinu postane budućnost hrvatskog nogometa. Uostalom tko će se osim Viktora za koju godinu moći pohvaliti da je na nogometnom terenu ganjao loptu uz Luku Modrića i Matea Kovačića.

I kako je Marko Livaja nedavno skandalozno napustio reprezentaciju, ona je sada dobila svoje novo pojačanje. Naravno, samo ono koje donosi smijeh, zafrkanciju i dobre vibracije. Fotografijama Viktorovih loptaških bravura na nogometnom terenu, Ćorluka se pohvalio na svom Instagram profilu, gdje je prije par mjeseci zajedno s njim zafrkavao svoju suprugu Franku Batelić kao članicu žirija TV showa ‘‘Ples sa zvijezdama.‘‘

Zbog jako voluminozne i kovrčave frizure s umetcima prozvao ju je lavicom te upitao Viktora je li mama smiješna. Na što je on, naravno, potvrdno odgovorio. Čini se da su tata i sin odličan zafrkantski tandem.

‘‘Viktor je povukao karakter na mene, radoznao je, ne prođu dvije sekunde da ne priča. Greta ima Vedranov karakter, on je bio mirnija beba‘‘, otkrila je Franka nedavno za Gloriju. Očito će bavljenje nogometom ili nekim drugim sportom biti najbolji ispušni ventil za višak energije malenog Viktora. Držimo fige da je naslijedio očev talent.

Linker
28. travanj 2024 11:54