sretna obitelj

Velika banda New Yorka: Rijetka fotografija Aleca Baldwina sa suprugom i sedmero djece

Glumac koji je otac osmero djece, najstariju kći Ireland ima s glumicom Kim Basinger, ponosan je na svoju veliku obitelj u kakvoj je i sam odrastao, a kako je priznao, još koja prinova nije isključena iako je on ove godine proslavio 65. rođendan.

Glumac Alec Baldwin objavio je na svom Instagramu fotografiju sa suprugom Hilarijom i njihov sedmoro djece uz potpis - bande New Yorka. Obitelj je bila u šetnji New Yorkom gdje žive i zaista je veliki pothvat okupiti ih sve na zajedničku fotografiju, a pogotovo imati ih na ulici pod kontrolom. Par ima 10-godišnju Carmen, dvije godine mlađeg Rafaela, 6-godišnjeg Leonarda, 5-godišnjeg Romea, Eduarda i Luciju koji imaju dvije godine te 11-mjesečnu Ilariju. Nije lako takvu slatku ‘bandu‘ imati ni kod kuće pa se uz silnu ljubav roditelji ponekad požale na sveopći kaos i galamu.

Alec Baldwin još ima i kćer Ireland koju je dobio u braku s Kim Basinger i koja mu je prije tri mjeseca podarila unučicu Holland. S njome nije imao toliko idilične odnose kakve ima s mlađom djecom, a u jednom periodu čak nisu niti razgovarali. No posljednjih godina izgladili su nesuglasnice i sada su u korektnim odnosima, iako se rijetko viđaju.

‘‘Ljudi me stalno pitaju zašto imamo toliko djece. Zato što je roditeljstvo za mene ultimativno putovanje. A jedna od najljepših stvari je ta da moja djeca odrastaju u velikoj obitelj punoj ljubavi i sa svakim novim bratom ili sestrom srce im je ispunjenije‘‘, često glumac brani svoju veliku obitelj kojoj se po svemu sudeći, ne nazire kraj. Naime, par je otvoreno priznao da nisu sigurni da im je najmlađa Ilarija posljednje dijete. No koliko glumac i bivša instruktorica joge uživaju u svojoj velikoj obitelji, dio javnosti nije im sklon. Pogotovo od kada se razotkrilo da je Hilaria lagala o svojim španjolskim korijenima i da je ustvari Hillary Hayward-Thomas iz Massachusettsa, a Alec je još uvijek na meti kritika zbog nesretne pucnjave na setu filma ‘‘Rust‘‘ krajem 2021. gdje je nesretnim slučajem ubio snimateljicu Halynu Hutchins.

Linker
21. travanj 2024 02:51