Tko čeka, dočeka

Velika sreća u obitelji slavnog rokera: U nekoliko dana Rod Stewart dobio dva unuka

Godinama je imao samo unuku dok njegova hrvatska snaha Nicole Ann Artukovich 12. svibnja nije rodila dječaka Louieja, a kći Ruby Stewart isti dan otkrila da je nekoliko dana ranije rodila sina Otisa.

Za otkrivanje lijepih vijesti potrebno je, čini se, izabrati pravi trenutak kako bi se radost "pojačala" do maksimuma. Baš takvo ushićeno raspoloženje ovih dana vlada u obitelji legendarnog britanskog glazbenika Roda Stewarta. Razlog? U vrlo kratkom razdoblju dobio dva unuka! Najprije je otkriveno da je 12. svibnja na svijet došao maleni Louie Mark Roderick Stewart, kojeg su mu podarili njegov sin Liam Stewart i snaha hrvatskih korijena, Nicole Ann Artukovich, da bi na Majčin dan njegova kći Ruby Stewart podijelila predivnu vijest da je rodila Otisa Stewarta Kalicka, i to još 9. svibnja u Los Angelesu.

"Za razliku od bilo koje druge ljubavi koju sam ikad upoznala, ljubav prema tebi je nemjerljiva. Ja sam samo ogledalo onoga što osjećam zbog tebe. Ne mogu se sjetiti kakav je život bio prije nego si se rodio. Ali ništa drugo nije važno sada kada si ovdje... Tvoj dolazak označava početak naše obitelji. Sve počinje s tobom, Otis", napisala je u objavi 35-godišnja manekenka. Oglasio se i novopečeni tata, Rubyn zaručnik Jake Kalić, čije bi podrijetlo, s obzirom na prezime, moglo biti s naših prostora. I on je podijelio fotografiju prinove na Instagram profilu. Evo što je otkrio:"Otis Stewart Kalick došao si na svijet s 12 dana zakašnjenja, sretan i zdrav. Otisova mama je nevjerojatna. Sretan ti @rubystewart prvi Majčin dan!".

Budući da je Rod Stewart dobio dva unuka u nepunih mjesec dana, njegovim domom u Hertfordshireu zavladalo je silno uzbuđenje.

Sreća je razumljiva jer je preko desetljeća imao samo unuku Delilah. Danas 11-godišnju djevojčicu podarili su mu 2011. kći Kimberly Stewart i njen bivši dečko, američki glumac Benicio Del Toro. Veza im se raspala iste godine kad su dobili dijete, no holivudski zavodnik pažljiv je otac i prema Kimberlynim riječima, daje sve od sebe da njihova kćer bude sretna premda ne žive pod istim krovom.

image

Glazbenik sa suprugom Penny Lancaster i kćerima 2012., na dodjeli Glam Awardsa u Londonu

RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK

Na krilima dvostruke sreće, Rod Stewart vjerojatno se sa suprugom Penny Lancaster sprema u posjet unucima. Nestrpljenje je razumljivo: iako je s pet različitih žena dobio osmero danas odrasle djece, godinama je imao samo jedno unuče pa je veselje nemjerljivo.

Linker
18. travanj 2024 12:44