Sean Combs nedavno je postao otac šesti put.

 PRISCILLA GRANT/EVERETT/PROFIMEDIA
Nova ljubav?

Veliko iznenađenje: Otkriveno tko je mama šestog djeteta Seana Combsa ‘Diddyja‘

Malenu je rodila 25 godina mlađa Dana Tran, samozatajna američka stručnjakinja za kibernetičku sigurnost koju je glazbenig pokušao sakriti.

Malenu je rodila 25 godina mlađa Dana Tran, samozatajna američka stručnjakinja za kibernetičku sigurnost koju je glazbenig pokušao sakriti.

Kada se prošlog vikenda pohvalio objavom da je šesti put postao otac, američki reper Sean Combs ‘Diddy‘ pokušao je zatajiti tko je mama djevojčice. Pokazalo se da je malena, koja je Love Sean Combs dobila po svom tati, na svijet došla u listopadu u Newport Beachu u Kaliforniji.

U bebinom rodnom listu objavljenom na američkom portalu TMZ, upisano je njegovo ime. Otkrilo se i tko je mama: riječ je o 28-godišnjoj Dani Tran, stručnjakinji za kibernetičku sigurnost. Iz dokumenta je vidljivo da mama i beba Love žive u južnoj Kaliforniji, no još uvijek nije poznato kako su se 25 godina mlađa informatičarka i glazbenik upoznali i jesu li u ozbiljnoj vezi? Tamnokosa mlada žena nalik njoj primijećena je ljetos na superjahti "Serenity" na kojoj je pedesettrogodišnji Diddy krstario Jadranom.

Glazbenog mogula s 15.3 milijuna pratitelja na Twitteru, donedavno se povezivalo s 28-godišnjom repericom Yung Miami. Kada je objavljeno da je dobio treću kćer, nije mu čestitala. Štoviše, nije baš birala riječi u svojoj objavi na Twitteru povodom te vijesti: uz hrpu pogrda, izjavila je da doživjela živčani slom, prenosi Yahoo. Stoga se pretpostavlja da ju je glazbeni mogul, čije se bogatstvo procjenjuje na 900 milijuna dolara, varao s Danom Tran ili ju je ostavio zbog nove ljubavi. Drama s navodno prevarenom repericom vjerojatno će dobiti nastavak jer se bijes Yung Miami ne stišava. Nedavno je Combs viđen u šetnji s influencericom Shawntyom Joseph, uživali su jedno u drugome držeći se za ruke.

image

Diddy sa starijom djecom u zabavnom parku 2019.

MARKSMAN/ SNORLAX/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Budući da je situacija u najmanju ruku delikatna, glazbenik koji je potkraj devedesetih hodao s Jennifer Lopez, odlučio je mudro šutjeti o tome s kojom je od spomenute tri dame u vezi. Progovara samo o svojoj djeci i sreći zbog dolaska na svijet malene Love, koja mu je rastopila srce.

Linker
27. travanj 2024 01:26