Sretan rođendan!

Veliko slavlje u obitelji Brune Petkovića i Ive Šarić: Pogledajte preslatku fotografiju sinčića

Nogometni reprezentativac Bruno Petković i bivša manekenka i voditeljica Iva Šarić proslavili su drugi rođendan zajedničkog sinčića Adriana.

Bivša HRT-ova voditeljica i manekenka Iva Šarić i njezin zaručnik hrvatski nogometni reprezentativac Bruno Petković proslavili su drugi rođendan sinčića Adriana. Objavom preslatke fotografije sina na Instagramu, uz veliku bijelu tortu i šarene balone rastopili su mnoga srca, a u komentarima ispod fotografije nizale su se samo čestitke. Helena Livaković, Iva Olivari, Matea Ibanes, samo su neke od poznatih Hrvatica koje su uputile lijepe želje malenom slavljeniku.

"Bebi su samo dvije godine", napisala je Iva koja iza sebe ima brak s umirovljenim nogometnim reprezentativcem Jerkom Lekom te zajedno imaju sinove Carlosa i Leona. U njihovu euforičnom domu lopta je glavni rekvizit za igru te mališani treniraju nogomet. Vrlo je vjerojatno i to da će dvogodišnji Adrian po uzoru na svog tatu i braću isto zaigrati nogomet na zelenom terenu.

image

Slavljenička torta

INSTAGRAM

Inače, Zagrepčanka i Metkovčanin svoju vezu su obznanili krajem 2020. godine, a slove za jedan od atraktivnijih domaćih celebrity parova. Prisjetimo se, u studenom prošle godine Iva Šarić krasila je naslovnicu časopisa Gloria i osvrnula se na to koliko je u današnjem svijetu izazovno biti roditelj.

"Vrlo izazovno. Danas je, nažalost, djeci sve dostupno, od društvenih mreža na kojima ima groznog i neprimjerenog sadržaja pa sve do agresivnih videoigara. Pokušavam imati maksimalnu kontrolu, a opet ih pustiti da sami uvide kako neke stvari nisu dobre i zatupljuju ih te im oduzimaju pažnju i vrijeme. Dečki svaki dan imaju treninge, grupne ili individualne, zbog čega ipak ne provode mnogo vremena pred ekranima. Trudim se da smo što više vani, na putovanjima, da čitamo ili igramo društvene igre", rekla nam je za Gloriju te dodala kakav je Bruno kao otac.

image

Iva Šarić i Bruno Petković

TONČI PLAZIBLAT/CROPIX

"Bruno je super tata, sto posto je uključen u sve, što smatram jako važnim. Živimo sasvim običan život prepun školskih i sportskih obaveza. S četiri muškarca u kući je vrlo dinamično i nikad dosadno. Potrebna je samo dobra organizacija i težnja međusobnom poštovanju", kazala je.

Linker
13. travanj 2024 17:49