RUMER JE TRUDNA

Veselje u teškim trenucima: Dok se legendarni glumac bori s bolešću, stiže mu prvo unuče

Rumer Willis i njezin dečko Derek objavili su da čekaju svoju prvu bebu, a njezina Demi Moore nije skrivala oduševljenje.

Legendarni Bruce Willis prošle se godine zbog bolesti umirovio i povukao iz javnosti, a njegovo se stanje u posljednje vrijeme drastično pogoršalo, tvrde izvori bliski glumcu. Ipak, Willis je u teškim trenucima dobio i jedan razlog za veselje jer u njegovu obitelj, koja mu je najveća podrška i utjeha, uskoro stiže "pojačanje". Naime, Bruceova kći Rumer i njezin dečko Derek Richard Thomas u utorak su na društvenim mrežama objavili da čekaju svoju prvu bebu.

Sretni par na svojim je Instagram profilima objavio dvije crno-bijele fotografije. Na prvoj budući tata Derek ljubi zaobljeni trbuščić nasmijane Rumer, a na drugoj je diskretno pokazala obrise svoje trudničke figure. Njezina majka, slavna Demi Moore, nije skrivala oduševljenje fotografijama te ih je podijelila na svom profilu.

"Počinje moja era seksi luckaste bake", našalila se Moore, a kolegica Gwyneth Paltrow napisala joj je kako "jedva čeka tu njezinu fazu". Beba će biti prvo unuče bivših supružnika Moore i Willisa, koji uz Rumer ima i kćeri Tallulah i Scout.

S drugom suprugom Emmom Heming Willis Bruce je dobio još dvije kćeri, Evelyn i Mabel, a cijela njegova "miješana" obitelj vrlo je bliska te se često druži. Nedavno su svi zajedno pozirali ispred okićenog božićnog drvca i poručili: "Mi smo obitelj! Uživamo u blagdanskom duhu!".

Linker
20. travanj 2024 07:00