Madonna

 STEVE SANDS/NEWYORKNEWSWIRE/BAUER-GRIFFIN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Bolje je

‘Vi ste moje sretne zvijezde!‘ Madonna plešući zahvalila fanovima na podršci

Zbog teške zdravstvene krize kraljica popa morala je odgoditi turneju koju je posvećeno planirala. Njezin je menadžer najavio fanovima da će se vidjeti uskoro, ali datume koncerata nije spominjao.

Zbog teške zdravstvene krize kraljica popa morala je odgoditi turneju koju je posvećeno planirala. Njezin je menadžer najavio fanovima da će se vidjeti uskoro, ali datume koncerata nije spominjao.

Madonna je ozbiljno zabrinula obitelj i obožavatelje kad je, krajem lipnja, pronađena bez svijesti i pod dramatičnim okolnostima odvezena u bolnicu gdje joj je spašen život, a situacija je bila toliko teška da se „obitelj pripremala za najgore”, rekao je tada njezin rođak za medije. Zdravstvena kriza pogodila je kraljicu popa u jeku priprema za svjetsku turneju „Celebration Tour” s planirana 84 koncerta koja je, zbog potrebe za Madonninim duljim oporavkom, odgođena. Početak turneje bio je zakazan za 15. srpnja u Vancouveru, a informacija o novim datumima još nema. Madonnin dugogodišnji menadžer, Guy Oseary, objavio je tada na Instagramu da je glazbenica razvila ozbiljnu bakterijsku infekciju koja je dovela do „nekoliko dana boravka na intenzivnoj njezi”, no poslije su se čule pretpostavke da se zapravo predozirala.

Što god bio razlog, sada se oporavlja i to je dala do znanja pratiteljima na Instagramu. U kratkom videu, koji je snimila ispred kade, pomalo pleše uz svoju legendarnu „Lucky Star” s prvog albuma, nazvanog jednostavno prema izvođačici, koji je svjetlo dana ugledao prije točno 40 godina. Madona djeluje oporavljeno, dotjerana i našminkana i odjevena u crno, s neizostavnim korzetićem. Oči je, doduše, zaštitila tamnim naočalama, no u jednom ih trenutku spusti kako bi namignula gledateljima.

„To što sam sposobna pokretati tijelo i barem malo plesati čini me najsretnijom zvijezdom na svijetu! Hvala vam, svim mojim prijateljima i obožavateljima! Vi ste moje sretne zvijezde! I sretan 40. rođendan mom prvom albumu”, napisala je mega zvijezda uz video i odmah „zaradila” stotine tisuća pohvala i izraza ljubavi u komentarima.

U povodu 40. godišnjice glazbenog izdanja, oglasio se i Oseary koji je zahvalio svima koji su sudjelovali u Madonninom uzbudljivom profesionalnom putovanju. Zahvalio je i svim Madonninim fanovima te najavio kako će se s mnogima od njih vidjeti vrlo brzo, ali nikakve datume nije spominjao. Prisjetio se i Madonninog nastupa u davnom TV showu u kojem na voditeljevo pitanje o tome što sanja da će se dalje dogoditi i kakvi su joj profesionalni planovi, buduća zvijezda samouvjereno odgovara: „Vladati svijetom.”

Linker
26. travanj 2024 14:52