LUCIA SABATELLI/ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK
Ljubavni brodolom

Viđena u društvu drugog muškarca: Avril Lavigne bivšem zaručniku poslala jasnu poruku

Zapažen je znakoviti crni outfit kanadske glazbenice, koja je nedavno prekinula zaruke i odletjela put Pariza.

Zapažen je znakoviti crni outfit kanadske glazbenice, koja je nedavno prekinula zaruke i odletjela put Pariza.

Prije nešto manje od godinu dana princeza punka Avril Lavigne dijelila je romantične fotografije iz Pariza. Tada se, naime, zaručila s glazbenikom Modom Sunomom nakon godinu dana veze, no zajednička sreća potrajala je do početka 2023. Navodno je razlog prekida treća osoba - glazbenica je viđena u društvu repera Tyge, no o detaljima nije puno govorila.

Na pariškom Tjednu mode je zato pustila da odjeća govori umjesto nje. Pjevačica je odjenula oversized t-shirt s natpisom "I‘m not doing shit today.”, a zatim i "Hidden Message" sako modne kuće Vetements čija cijena iznosi gotovo četiri tisuće dolara. Poruke koje su ispisane na sakou su "zaliječi moje srce", "vjeruj svojim instinktima" i "budi strpljiv, dobre stvari će se dogoditi", što su obožavatelji protumačili kao nimalo suptilne poruke koje su usmjerene prema bivšem zaručniku.

image

Na Tjednu mode u Parizu u rokerskom izdanju

LUCIA SABATELLI/ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK

"U jednom tjednu moj život se potpuno promijenio. Jedino što znam je da postoji plan za sve. Držat ću svoju glavu uzdignuto + nastavljam slušati svoje srce, čak i kada je slomljeno", nakon prekida je napisao američki glazbenik, dok se Avril, osim kroz recentni modni istup, nije oglasila, pa su je i obožavatelji u komentarima pitali "Zar nam zaista nećeš otkriti ništa o prekidu?", na što se pak neki osvrnuli i stali u obranu privatnosti glazbenice. "Zašto bi se morala opravdati? To je samo njezina stvar", dok se drugi pitaju o nekim drugim stvarima, poput "kada će obaviti novi album".

Linker
27. travanj 2024 04:31