BOYER-HAHN-MARECHAL/ABACA/SHUTTERSTOCK
Više se ne prate

Vincent Cassel i Tina Kunakey: Na pomolu je razvod?

Francuski glumac izbrisao je zajedničke fotografije s Instagram profila, ignorirao je njen rođendan 5. travnja, a u međuvremenu hvali izgled kolegice Eve Green s kojom snima seriju.

Francuski glumac izbrisao je zajedničke fotografije s Instagram profila, ignorirao je njen rođendan 5. travnja, a u međuvremenu hvali izgled kolegice Eve Green s kojom snima seriju.

Već se neko vrijeme nagađa o problemima u braku francuskog glumca Vincenta Cassela i njegove trideset godina mlađe supruge, Tine Kunakey. Da se nešto događa potvrđuje neočekivani potez zvijezde britansko-francuske televizijske serije "Liaison": iznenada je izbrisao sve fotografije sa suprugom na svom profilu na Instagramu. Odsad se mogu vidjeti fotografije 56-godišnjeg glumca s kolegicom Evom Green, partnericom u hvaljenoj seriji. Priložio je i objavu kojom hvali slavnu, 42-godišnju glumicu kao "prekrasnu kolegicu".

I dok je prije redovito objavljivao fotografije i snimke s plaže sa suprugom Tinom, sada se pohvalio kako surfa, a često podijeli i fotografije s 3-godišnjom kćeri Amazonie koju je dobio u petogodišnjem braku s manekenkom. Ponukana suprugovim radikalnim potezom, i ona je napravila isto: na njenom profilu na Instagramu više nema fotografija s njim. Izvor blizak paru potvrdio je za Daily Mail ono što se dalo naslutiti - braku je došao kraj. "Rastali su se prije nekoliko tjedana. Tini je slomljeno srce", izjavio je.

image

Više se ne prate na društvenim mrežama

MARIA LAURA ANTONELLI/SHUTTERSTOCK

Prelijepa Francuskinja, koja po ocu vuče korijene iz Maroka, proslavila je 5. travnja 26. rođendan, no suprug joj nije čestitao. Rođendana su se sjetili njezini prijatelji, ali se među dobrim željama pratitelja mogu zamijetiti i upiti: "Gdje ti je muž?" Nije odgovorila. U međuvremenu, on dijeli fotografije svojih novih projekata, a osim sa serijom u kojoj glumi uz fatalnu Evu Green, pohvalio se i snimanjem filma "Tri mušketira: D‘Artagnan" te naslovnicom za talijansko izdanje "Vanity Faira".

image

S bivšom suprugom Monicom Bellucci 2008., na međunarodnom Filmskom festivalu u Rimu

ANTONELLI/LARUFFA/SHUTTERSTOCK

Ako su navodi o rastanku točni, ua Cassela će to biti drugi razvod: od prve supruge, glumice Monice Bellucci razveo se nakon 14 godina braka. Par se upoznao 1996. na snimanju filma "The Apartment", vjenčali su se tri godine kasnije, a u braku dobili kćeri Devu i Léonie. Ipak, ljubav je završila razvodom 2013. godine.

Cassel je tri godine kasnije otkrio da ljubi Tinu Kunakey koja je tada imala tek 19 godina. Njihova veza i brak sklopljen 2018., smatrani su skandaloznim zbog značajne razlike u godinama. Pitanje je je li im na kraju presudila razlika u godinama ili treća osoba...

Linker
27. travanj 2024 07:35