SLATKO IŠČEKIVANJE

Više ga ne može skriti: Trudnički trbuščić Doris Pinčić Guberović privukao pažnju gledatelja

Čini se kako je popularnoj voditeljici i glumici sve teže sakriti trudnički trbuščić, iako ga svojim modnim kombinacijama ne ističe.

Voditeljica Doris Pinčić Guberović prošloga je mjeseca ekskluzivno za Gloriju potvrdila da je trudna. Ispričala je kako se osjeća dobro i da zasad ne planira rodiljni dopust, pa je tako i dalje redovito gledamo u voditeljskoj ulozi u HRT-ovoj emisiji "Dobro jutro, Hrvatska".

image

Dobro jutro, Hrvatska

HRT

Čini se kako je popularnoj voditeljici i glumici sve teže sakriti trudnički trbuščić, iako ga svojim modnim kombinacijama ne ističe. Ipak, u današnjoj se emisiji pojavila u crvenom sakou i nešto užoj bijeloj majici, a njezin je zaobljeni trbuh odmah privukao pozornost gledatelja.

image

Doris Pinčić i Davor Guberović

BOJA ZIBAR

Podsjećamo, Pinčić se u studenom prošle godine udala za udala za daruvarskog menadžera Davora Guberovića u krugu najbližih prijatelja i obitelji. Nakon ceremonije u matičnom uredu, slavili su jednom zagrebačkom restoranu, a Doris je već sljedećeg tjedna nastavila sa svojim poslovnim obvezama. Tri mjeseca kasnije, Doris nam je otkrila kako je jako sretna i uzbuđena zbog dolaska trećeg djeteta.

"Naša cijela uža i šira obitelj, veliki i mali, svi se radujemo što nam na svijet stiže još jedno malo biće", kazala je Doris koja je sada u drugom tromjesečju.

Linker
23. travanj 2024 20:39