NOVI IMIDŽ

Više ne izgleda ovako: Manny iz ‘Moderne obitelji‘ na novim je fotografijama neprepoznatljiv

Od početka snimanja ‘Moderne obitelji‘ prošlo je 14 godina, a Rico Rodriguez je u međuvremenu prošao pravu transformaciju.

Premijera filma "Shazam! Fury of the Gods" u Los Angelesu je u utorak navečer privukla brojna važna holivudska imena, a među njima i mladog glumca Rica Rodrigueza. Iako ga možda na prvu ne prepoznajete, ovaj je 24-godišnji Amerikanac meksičkih korijena još kao dijete postao poznat diljem svijeta zahvaljujući svojoj ulozi u hit seriji "Moderna obitelj".

Rico je kao desetogodišnjak počeo glumiti Mannyja Delgada, simpatičnog ali vrlo ozbiljnog sina Glorije Pritchett, koju je utjelovila Sofia Vergara. "Moderna obitelj" je nakon 11 sezona završila s prikazivanjem 2020. godine, a Rico je tom prilikom istaknuo kako mu je popularni sitcom promijenio život. Najviše je riječi hvale imao za svoju televizijsku majku Sofiju Vergaru te je otkrio kako ga je tretirala kao vlastitog sina i nakon što bi se kamere ugasile.

image

Rico Rodriguez na premijeri "Shazama"

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Posljednjih je godina Rico poprilično promijenio imidž, a njegov su zaštitni znak postale dioptrijske naočale, ležerni uvojci i gusta brada. Iako nakon "Moderne obitelji" nije se pojavio u niti jednoj važnijoj ulozi, Rico ne odustaje od glume i nada se kako njegovo vrijeme tek dolazi.

image

Kaže kako mu je "Moderna obitelj" promijenila život

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
Linker
25. travanj 2024 02:36