Izlazak u javnost

Više se ne skrivaju: Emma Watson uživala u Veneciji sa sinom posrnulog tajkuna

Modna ikona i sin tekstilnog mogula dosad su tajili ljubavnu vezu, nagađa se da izlaze godinu dana.

Britanska glumica Emma Watson izabrala je Veneciju kao mjesto na kojem će izaći u javnost s novim dečkom Brandonom Greenom, sinom bivšeg vlasnika Topshopa, Sir Philipom Greenom. Par je uživao u vožnji motornim čamcem, šetnji do pristaništa nedaleko od kanala Grande i u intimnom ručku u tratoriji u slikovitoj četvrti Cannaregio.

U jednom trenutku uhvatili su se za ruke i potvrdili nagađanja da su u vezi. Prvi put su zamijećeni zajedno u rujnu prošle godine: snimljeni su prilikom iskrcavaju iz helikoptera u Londonu, piše Tatler. Glumica je od tada spretno izbjegavala potvrditi jesu li prijatelji ili par, sve do ljetovanja u Veneciji.

Kako je u Italiji režirala promotivni kratki film za modnu kuću Prada, čija je zvijezda te glavna muza brenda Prada Beauty, radni posjet pretvorila je u retreat za dvoje kad joj se pridružio dečko.

Na prvi pogled čini se da ekološki osviještena modna ikona i jedan od najpoželjnijih britanskih neženja (uz sestru Chloe, nasljednik tekstilnog mogula koji se obogatio na brzoj modi) nemaju puno toga zajedničkog. Prvi dojam vara: Brandon Green značajan je donator zaklada monegaškog princa Alberta i ekološke zaklade princeze Charlene.

Veći dio godine boravi u Monaku s obitelji i kako navode britanski mediji, navodno gradi potpuno drugačiju karijeru od svog oca, ali zasad nije poznato o čemu se radi. Zna se da je angažiran u projektima zaštite biološku raznolikost i spašavanja oceana, što ga je možda spojilo s glumicom i aktivisticom u koju se, kako stvari stoje, zaljubio svim srcem.

Linker
24. travanj 2024 21:02