BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Novi par

Više se ne skrivaju: Kylie Jenner i Timothée Chalamet u ljubavnom zanosu

Slavna bogatašica iz klana Kardashian i glumac francuskih korijena pred kojim je obećavajuća karijera, više ne skrivaju svoju ljubav koju su uspješno mjesecima držali dalje od javnosti.

Slavna bogatašica iz klana Kardashian i glumac francuskih korijena pred kojim je obećavajuća karijera, više ne skrivaju svoju ljubav koju su uspješno mjesecima držali dalje od javnosti.

Nakon što su prije tjedan dana na rođendanskom koncertu Beyonce javno razotkrili svoju vezu, pa su se potom pojavili i na Tjednu mode u New Yorku, reality zvijezda Kylie Jenner i glumac Timothée Chalamet, jučer su na finalnom meču US Opena između Novaka Đokovića i Daniila Medvedeva imali treći javni spoj ovog mjeseca. Par o kojem se šuška od travnja ove godine, više ne skriva svoju ljubav pa su cijeli meč pratili zagrljeni. Djelovali su kao da im je ionako bilo više stalo do njih samih nego do sportske borbe koja se vodila između dva vrhunska tenisača. Vjerojatno im je i laknulo što su konačno javno priznali da se vole, jer navodno su u dobro skrivenoj vezi još od kraja prošle godine. Niti uporni paparazzi ih nisu do sada uspjeli snimiti zajedno - najveći ‘ulov‘ bila im je snimka njezinog automobila ispred kuće glumca kojem svi prognoziraju vrhunsku karijeru.

image

Kylie Jenner i Timothee Chalamet više su se grlili i ljubili nego gledali povijesni meč

DYLAN TRAVIS/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Kylie Jenner kojoj je posao s kozmetikom donio stotine milijuna, posljednjih šest godina bila je u prilično ležernoj vezi s reperom Travisom Scottom s kojim ima dvoje djece – 5-godišnju Stormie i 1,5 godišnjeg sina Airea. Mališana je rodila u veljači 2022., a uoči njegovog prvog rođendana par je objavio da svatko kreće svojim putem. Sumnja se kako je definitivni prekid s nestabilnim glazbenikom uzrokovala njezina ljubav prema talentiranom glumcu. Zgodnog Chalameta povezivalo se s mnogim glumicama, a jedino je sigurno da je bio u vezi s Lily Rose Depp i to u dva navrata, od 2018. do 2020, a vezu su probali obnoviti 2021. godine. Navodno je kao 17-godišnjak bio u vezi i s Lourdes Leone, Madonninom kćeri s kojom je išao u srednju školu.

image

Par je navodno u vezi od početka godine

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

No očito ovaj put misli ozbiljno jer je svojedobno rekao kao se užasava riječi spoj i da ne voli izlaziti jer s kim god ga vide, mediji odmah počinju nagađati da je s tom osobom u vezi. Kako se s Kylie više ne skriva čini se da oboje uživaju u svojoj ljubavi koju su mjesecima vješto skrivali.

Linker
27. travanj 2024 09:41