Lupita Nyong‘o pronašla je novu sreću i novog dečka

 ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK
Stigla je potvrda

Više se ne skrivaju: Oskarovka Lupita Nyong‘o u sretnoj je vezi s kolegom

Dugo su bili prijatelji, a čini se kako nakon što su ove jeseni oboje prekinuli s partnerima, uzajamna podrška prerasla je u druženje i ljubav.

Dugo su bili prijatelji, a čini se kako nakon što su ove jeseni oboje prekinuli s partnerima, uzajamna podrška prerasla je u druženje i ljubav.

Poslije višemjesečnih nagađanja kako su hollywoodske zvijezde Lupita Nyong‘o i Joshua Jackson više od prijatelja, stigla je i službena potvrda. Dobitnica Oscara i njezin novi dečko otišli su na izlet u kalifornijski Nacionalni park Joshua Tree držeći se za ruke. Oboje su ostavljali dojam kao da su jako zaljubljeni i sretni što se više ne moraju skrivati. Holivudska glumica kenijsko-meksičkih korijena je za romantičnu šetnju zadivljujućim, pustinjskim krajolikom, odjenula udobnu odjeću jarkih boja. Fotografije s romantične šetnje uslijedile su nakon što je Daily Mail dobio potvrdu da su u vezi.

Kako su se upoznali i tko je 45-godišnji Joshua Jackson? Riječ je o kanadskom glumcu, zvijezdi serije "Preljub" i bivšem dečku Katie Holmes. Bio je u vezi s jednom od najljepših žena u svijetu filma, Diane Kruger. Proslavio se ulogom u kultnoj seriji "Dawson‘s Creek" a među njegovim značajnijim ostvarenjima na velikom platnu uloga je u mini seriji iz 2023., "Fatalna privlačnost". Odnedavno niže pohvale i zbog naslovne uloge u kriminalističkoj seriji "Dr. Death". Tumači ulogu stvarne osobe, američkog neurokirurga koji je na operacijskom stolu nesavjesnim postupcima postupaka osakatio nekoliko pacijenata.

Do ove jeseni bio je u braku s pet godina mlađom glumicom Jodie Turner-Smith: prije dva mjeseca, podnijela je zahtjev za razvod. Joshua i njegova bivša prvi su put potaknuli glasine da im se raspada brak prije nešto više od godinu dana, kada su se prestali pratiti na društvenim mrežama. Potom su se pomirili, vjeruje se da su pokušali ostati zajedno zbog njihove trogodišnje kćeri Juno Rose (čije je ime prvi put otkriveno nedavno, u dokumentima za razvod koje je Jodie Turner-Smith podnijela na sudu u Kaliforniji). Pokušaj spašavanja braka nije uspio i Joshua Jackson ove jeseni postao je samac.

Ni 40-godišnja modna ikona Lupita Nyong‘o nije imala sreće u jednogodišnjoj vezi sa 52-godišnjim sportskim komentatorom Selemamom Masekelaom. Prekinuli su u listopadu ove godine (otprilike u vrijeme kad je supruga Joshue Jacksona podnijela zahtjev za razvod braka). Lupita je na društvenim mrežama objavila da je njihov prekid posljedica obmane. Povrijeđena glumica napisala je, zapravo, poduži osvrt o svom slomljenom srcu i izdanom povjerenju. Htjela je pokazati da slava nije jamstvo ljubavne sreće.

"Trenutno se u svijetu događaju mnogo važnije stvari, a moje misli su s onima koji duboko pate. U ovom trenutku potrebno mi je podijeliti osobnu istinu i javno se odvojiti od nekoga kome više ne mogu vjerovati ... Nalazim se u sezoni slomljenog srca zbog ljubavi iznenada i razorno ugašene obmanom", napisala je.

Pokazalo se da su se Joshua Jacksona i prelijepa glumica međusobno tješili, što je dovelo do toga da prijateljstvo procvjeta u romansu. Kada su se u listopadu pojavili na koncertu Janelle Monáe (kada su, tvrde, oboje raskinuli brak odnosno vezu), njihova bliskost potaknula je nagađanja da su par.

"Stvari su se polako pretvorile u romantičnu vezu. Dugo su bili nevjerojatni prijatelji i Josh to nije želio upropastiti", izjavio je izvor blizak paru za Daily mail. Sudeći po novim fotografijama, više se ne nemjeravaju skrivati.

Linker
26. travanj 2024 21:09