PRESRETNI SU

Vjekoslava otkrila kako se Hana snašla s bebom, Tonči dodao: ‘Mi smo možda previše nametljivi‘

Supružnici Huljić ispričali su nam kako su se našli u ulogama bake i djeda te na koji način pomažu kćeri Hani i zetu Petru u odgoju malene Albe.

Glazbeni par Vjekoslava i Tonči Huljić je prije više od četvrt stoljeća u tada 19-godišnjoj Jeleni Rozgi prepoznao zvijezdu i pjevačicu grupe Magazin. Jelena je u ponedjeljak predstavila novi akustični album "Minut srca mog", koji je objedinio neke od njezinih najvećih hitova, a Huljići nisu mogli sakriti ponos i emocije.

"Ja jako pažljivo biram i skeniram suradnike, gledam kakva im je prošlost da bih znao kakva im može biti budućnost. Ne uzimam ‘ad hoc‘ one s kojima ću raditi. Sa svima s kojima sam započeo raditi, radio sam dugo i uvijek imamo familijaran odnos. U Jeleni sam prepoznao radnika, jedan vokal koji ja volim, koji ima autoritet. Taj je vokal imala s 19 godina. U solo karijeri je došla do izražaja njezina upornost, ustrajnost i sve ono što su je učili u baletu", rekao nam je hitmejker i dodao da s Rozgom ima prijateljski i obiteljski odnos.

"Oni su svi dio naše obitelji, a neki i stvarno postanu obitelj. Nikad ne pričamo o drugima, mi pričamo o sebi, o svakodnevnim problemima, liječničkoj skrbi, zdravlju, prehrani, životu, pjesmama. Imamo svakodnevni odnos, na dnevnoj bazi, s njom, s Petrom, Jolom, s Doris, Domenicom, Lorenom... Svi se oni druže među sobom i nema tu natjecanja tko je bolji", objašnjava Tonči.

image

Vjekoslava i Tonči sa sinom Ivanom

MARKO TODOROV CROPIX

S obzirom na to da je uz uspješnu glazbenu karijeru sa suprugom Vjekoslavom odgojio i dvoje djece, zanimalo nas je je li Tonči imao savjet za svog zeta Petra Grašu, koji je ljetos postao otac.

"Nema tu savjeta, ne postoji priručnik. Samo te na internetu maltretiraju s ovim i s onim. Smatram da sam svoju djecu dobro odgojio i da su moja djeca danas s dobrim, odličnim osobama. Hana i Petar odgajaju to dijete onako kako misle da ga treba odgajati. Vjekoslava i ja dodatno u tome sudjelujemo, normalno da smo tu, možda smo čak malo i previše nametljivi ali eto, to je jače od nas", smije se Tonči.

Dodaje kako u ulozi djeda uživa kao u nijednoj dosad.

image

Bračni par Huljić na promociji albuma Jelene Rozge

MARKO TODOROV CROPIX

"Nedostaje nam unučica, nema je već tri dana. Mi ostajemo u Zagrebu do petka da je čekamo i da je mi vraćamo u Split jer neću dozvoliti da je bilo tko drugi vraća!", poručio je.

Vjekoslava se složila kako joj unučica Alba nedostaje svakoga dana koji ne provedu zajedno.

"Divno mi je to sve, nekako mi je došlo kao normalan slijed, kao još jedno čudo. Nešto predivno, nova vrsta ljubavi koja me potpuno opčinjava. Ona je jedno predivno nasmijano stvorenje koje mi unosi svjetlo", kaže spisateljica i dodaje kako Hana nije od nje tražila savjete o majčinstvu.

image

Vjekoslava je podržala Jelenu na pozornici

MARKO TODOROV CROPIX

"Ne dajem joj savjete jer se divno snašla kao majka, prirodno osjeća što treba napraviti", objasnila je.

Inače, Vjekoslava je prošle srijede na Interliberu potpisivala svoju četrnaestu knjigu, "La Petit Marie", te nam je otkrila nekoliko detalja o romanu.

"La Petit Marie je naziv slike koja je poveznica cijele knjige. Radnja se odvija kroz cijelo 20. stoljeće, pa čak i preko sto godina, u Splitu i u Parizu, te paralelno pratim živote glavnih junaka kroz cijelo stoljeće. Dotičem se lijepih stvari, umjetničkih miljea u Parizu, ali prolazim i kroz prvi i drugi svjetski rat, a sve se završava početkom 21. stoljeća. Nije ljubavni roman, ali je priča o velikoj ljubavi i o tome koliko se vrijedi boriti za nju, roman potrage za svojim korijenima", ispričala je.

image

Emotivni zagrljaj Jelene i Vjekoslave

MARKO TODOROV CROPIX
Linker
13. siječanj 2023 19:50