Kruna ljubavi

Vjenčali se radijska voditeljica i kondicijski trener Vatrenih: Brojni poznati slavili dugo u noć

Nakon što su izgovorili sudbonosno da sredinom prošlog mjeseca, voditeljica Aleksandra Alex Milinković i kondicijski trener hrvatske nogometne reprezentacije, Marin Dadić, organizirali su svadbeno slavlje na koje su pozvali brojne osobe iz javnog života.

Voditeljica na radiju Bravo Aleksandra Alex Milinković i kondicijski trener hrvatske nogometne reprezentacije Marin Dadić sredinom prošlog mjeseca su uplovili u bračnu luku, a za najbliže članove obitelji i prijatelje su organizirali svadbenu zabavu.

image
INSTAGRAM

Među uzvanicima su bile Aleksandrine kolegice, voditeljice Tatjana Jurić i Nina Slišković Goleš koja je došla u pratnji supruga Dine Goleša, voditelja dnevnika Nove TV.

Zabava se održala u Sesvetama, točnije u Klubu Šumica, a trajala je do sitnih jutarnjih sati. Alex se u jednom trenutku presvukla u drugu vjenčanicu, opuštenijeg boho stila koja je bila idealna za nesmetano plesanje dugo u noć.

image
INSTAGRAM
image
INSTAGRAM

Bjelovarčanka i Brođanin u vezi su već nekoliko godina, a spojila ih je ljubav prema sportu. Naime, što obožava svoj posao radijske voditeljice, uživa u sportu i licencirana je fitness instruktorica.

image
INSTAGRAM
image
INSTAGRAM

Dobra forma pomaže joj kad ima naporne dane i koliko god bilo teško zbog gustog poslovnog rasporeda, trudi se uvijek naći barem pola sata vremena za sport. Iznimno je posvećena i zdravoj prehrani i vodi Instagram profil pod nazivom Smuti me na kojem dijeli recepte za zdrave smoothieje.

image
INSTAGRAM

Njezin odabranik Marin već dugi niz godina radi kao kondicijski trener Dalićeve izabrane vrste, a upravo je u toj ulozi odigrao važnu ulogu u pripremi Vatrenih za prošlogodišnje Svjetsko nogometno prvenstvo u Katru gdje su osvojili broncu.

Linker
17. srpanj 2023 06:13