Zajedno su šest godina

Vjenčanje na pomolu: Slavni pjevač zaprosio glumicu nakon blagoslova bivše supruge

Pjevač grupe Coldplay i zvijezda filma "Pedeset nijansi sive" u vezi su od 2017. godine, a već se u nekoliko navrata šuškalo da će stati pred oltar. Krajem 2023. Dakota je viđena s velikim prstenom na lijevoj ruci, a sada je izvor blizak paru za britanske medije potvrdio kako su zaručeni već "neko vrijeme".

Pjevač Chris Martin zaprosio je glumicu Dakotu Johnson s kojom je u vezi šest godina, potvrdio je izvor blizak paru za The Mirror. Njihove zaruke navodno podržava i Martinova bivša supruga Gwyneth Paltrow s kojom ima dvoje djece, a koja je već ranije otkrila kako joj je Dakota jako sviđa te su od samog početka dobre prijateljice.

"Jako je volim. Ona je preslatka, divna osoba," izjavila je poznata Oskarovka o Dakoti u listopadu 2023. godine. Sada bi mogle postati još bliže, ako je vjerovati izvoru koji tvrdi kako je par već neko vrijeme zaručen. Ipak, navodno ne žure sa svadbom, već uživaju u vremenu koje provode zajedno.

"Od prvog su dana opčinjeni jedno drugim pa je poduzimanje sljedećeg koraka poput zaruka ionako bilo neizbježno. Zasad ne žure s planiranjem vjenčanja, već samo uživaju u zarukama", dodao je izvor.

Zaljubljeni par je u vezi od 2017., iako su na neko vrijeme prekinuli 2019. godine. Već se u nekoliko navrata šuškalo da su zaručeni, ali nijedno od njih to nikada nije službeno potvrdilo. Osim toga, zvijezda filma "Pedeset nijansi sive" krajem 2023. fotografirana je s velikim prstenom na lijevoj ruci što bi mogla biti konačna potvrda da je par uistinu spreman za stati pred oltar.

image

Dakota Johnson nedavno je viđena s velikim prstenom na lijevoj ruci što je potaknulo šuškanja o zarukama poznatog para

PATRIOT PICS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Osim toga, vjeruje se da 46-godišnji pjevač Coldplaya sa svojom djevojkom, inače kćeri poznatih glumaca Melanie Griffith i Dona Johnsona, u Malibuu dijeli isti krov, luksuznu vilu iz koje vrlo rijetko izlaze. Nedavno su bili i na odmoru u popularnom meksičkom ljetovalištu Puerto Vallarta gdje se nisu odvajali jedno od drugoga, držeći se za ruke vidno dobrog raspoloženja.

image

Chris Martin i Dakota Johnson krajem veljače otputovali su u Meksiko na odmor gdje se nisu odvajali jedno od drugoga

HEM/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Iako Dakota nikada nije bila u braku, nekoliko je puta u intervjuima izjavila kako bi jednoga dana voljela postati majka, ali i koliko uživa provodeći vrijeme s Martinovom djecom koje ima iz prijašnjeg braka. "Volim ih kao da mi život ovisi o tome. Svim srcem", rekla je glumica misleći na njegovu 19-godišnju kćer Apple i 17-godišnjeg sina Mosesa.

Linker
24. travanj 2024 19:20