LEV RADIN/PACIFIC PRESS/SHUTTERSTOCK
Upravo vjenčani

Vjenčanje nakon 9 godina ljubavi: Bivši nogometaš priredio intimno slavlje u Italiji

Bračne zavjete razmijenili su nedaleko od Rima, u idiličnom mjestu na obali mora, Ladispoliju, gdje su uzvanicima priredili svadbeno slavlje i raskošan vatromet.

Bračne zavjete razmijenili su nedaleko od Rima, u idiličnom mjestu na obali mora, Ladispoliju, gdje su uzvanicima priredili svadbeno slavlje i raskošan vatromet.

Umirovljena engleska nogometna zvijezda, Ashley Cole, oženio je odabranicu Sharon Canu nedaleko od Rima, gradu u kojem su se 2014. upoznali. On je igrao za nogometni klub Roma, a manekenka je podrijetlom iz Italije i tada je poslovno boravila u Rimu. On je bivši suprug engleske pop zvijezde Cheryl Cole, a njihov je četverogodišnji brak okončan 2010. godine.

Otkako je upoznao 30-godišnju manekenku, za njega ne postoji ni jedna druga. Bivša zvijezda nogometnog kluba Chelsea vezu s talijanskim modelom nastojala je zadržati podalje od medija. Pa ipak, nije odolio a da se u ožujku prošle godine ne pohvali da ju je zaprosio. Sharon je rekla kako je tada izgovorila "najlakše da ikada". Objavili su i sliku poljupca nakon što je 42-godišnji bivši nogometaš kleknuo pred dragu, piše The Sun.

Par je razmijenio bračne zavjete pod lukom cvijeća s pogledom na more, pred članovima obitelji i prijateljima, uključujući bivšeg nogometaša Franka Lamparda i njegovu suprugu Christine, te kolegu iz svijeta nogometa Johna Terryja, britansku zvijezdu reality showa Sam Faiers i njezinog partnera Paula Knightleyja. Svadbeno slavlje održano je u hotelu La Vecchia Posta u Ladispoliju nedaleko od Rima, a uzvanike su tijekom večere iznenadili raskošnim vatrometom.

Mladenci su prije vjenčanja osnovali obitelji: sina Jaxona dobili su 2016., a dvije godine kasnije na svijet je došla kći Grace.

Linker
27. travanj 2024 22:24