SASA BURIC/CROPIX
evo ih nazad

Vjera i posao: Peco i Silvia vratili se na Instagram, njegove dvije objave jako su znakovite

Pjevač iz Splita i njegova kolegica nakratko su se povukli s društvenih mreža, nakon što je on obznanio da se razvodi od supruge zbog toga što se zaljubio u drugu.

Pjevač iz Splita i njegova kolegica nakratko su se povukli s društvenih mreža, nakon što je on obznanio da se razvodi od supruge zbog toga što se zaljubio u drugu.

Jedan od najpoznatijih novopečenih parova vratio se na društvene mreže. Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik ponovno su pokrenuli Instagram profile, koje su privremeno ugasili nakon bure koju je izazvalo njegovo priznanje da će okončati 17 godina dugi brak zbog nekog trećeg. Peco i Silvia tako su se odmaknuli od javnosti, iako njihov posao glazbenika podrazumijeva da su stalno među ljudima.

Peco je na svom Instagramu već objavio dvije stvari, dok Silvia još uvijek nema novosti. Tenor je prvu objavu nakon Instagramske apstinencije posvetio blagdanu Svih svetih. Uz fotografiju groblja obasjanog svjetlom lampaša napisao je: "Blagoslovljen dan Svih svetih i Dušni dan".

Na drugoj fotografiji Marko i Silvia zajedno pjevaju, a osim niza datuma kojih imaju koncerte, on je stavio i mali oglas za posao.

"Pa da krenemo... kao prvo. Tražim klavijaturistu", napisao je Peco.

U komentarima su se emotikonima pljeska javili mnogi prijatelji među kojima i Ana Gruica Uglešić te Suzy Josipović Redžepagić.

Prošlo je nešto više od dva tjedna od prve Pecine izjave za medije u kojoj je priznao da je njegovom braku kraj. "Istina je da se razvodim. Prošlu nedjelju sam rekao Ireni da više ne mogu biti njezin suprug jer jednostavno više ne mogu lagati. Uglavnom, za sada je to sve primljeno dobro, doma smo okej, cijeli sam tjedan kod kuće, pričamo s djecom i komentiramo, ali službeno je da ćemo se razvesti", rekao je Peco 18. listopada za Slobodnu Dalmaciju.

"Istina je da imam novu osobu i novu ljubav, razlozi za razvod su prestanak jedne ljubavi i vjerovanje u novu, kao i novi početak, vrijeme će pokazati što će biti, a o novoj osobi... to moram pričati s njom da vidim slaže li se da to bude službeno, bez obzira na to što je i s druge strane to riješeno", dodao je. Uskoro je uslijedilo i saznanje da je treća osoba - Silvia Dvornik - njegova suradnica i prijateljica obitelji.

"S vjerom u Boga i istinu mislim da bi to moglo dobro ispasti, za sada su svi to dobro prihvatili, a vrijeme će pokazati jesam li bio u pravu. Naravno da sam spreman snositi bilo kakve posljedice ako sam nekoga oštetio ili uvrijedio, ali čvrsto stojim iza svoje odluke i drago mi je da je supruga Irena to primila skroz normalno i da to ide onako kako bi trebao izgledati savršeni razvod... Ja sam se bio uživio u instituciju braka kao takvu i borio se da ona opstane, pogotovo otkad sam promijenio životnu priču, ali kada ostaneš sam i pogledaš sebi u oči stvari postanu jasnije i uz Božju pomoć će ovo sve dobro završiti i nadam se da ćemo za 2-3 godine gledati na ovo s pozitivne strane", kazao je iskreno pjevač.

Linker
27. travanj 2024 01:50