Usred jutarnje emisije, dogodila se psovka

 KEN MCKAY/ITV/SHUTTERSTOCK
Mali gaf

Voditelji nisu znali što bi: Jennifer Aniston opsovala u emisiji uživo, pogledajte snimku

Holivudska glumica gostovala je u uglađenom, britanskom dnevnom televizijskom magazinu s Adamom Sandlerom i ponesena razgovorom, opsovala je u programu uživo.

Holivudska glumica gostovala je u uglađenom, britanskom dnevnom televizijskom magazinu s Adamom Sandlerom i ponesena razgovorom, opsovala je u programu uživo.

Novi film Jennifer Aniston "Murder Mystery 2" dobio je neočekivanu reklamu u uglađenom, britanskom dnevnom televizijskom magazinu "This Morning". Holivudskoj glumici omaknula se riječ "sr...a" dok je s kolegom, Adamom Sandlerom, pričala o dogodovštinama sa snimanja te zabavne, akcijske komedije. Glumac je teškom mukom suzdržavao smijeh dok je Jennifer - kojoj se pokoja psovka znala oteti s usana i kada je na početku karijere, sredinom 90-ih, tek počela snimati sitcom "Prijatelji" - prekrila rukom usta. Nije znala što bi sad trebalo napraviti. Zacijelo se prisjetila svih svojih situacija: "Ups, opet sam to napravila" Nisu to bile zastrašujuće psovke od kojih bi ljudima oko nje doista bilo neugodno, nego svakodnevne, ljudske. Pa ipak, glumački posao je delikatan, psovanje bi trebalo izbjeći.

"Snimali smo u Parizu, Jennifer je trebala pasti s Eiffelovog tornja. Dolje su viknuli ‘akcija‘, ali ona nije skočila. Prikrao sam se i gurnuo je. Bilo je zabavno vidjeti njenu reakciju", ispričao je Sandler tijekom online intervjua. On i Jennifer bili su u Parizu, na setu, a voditelji u Londonu.

image

Prvu akcijsku komediju ‘Murder Mystery‘ Jennifer Aniston i Adam Sandler snimili su 2019.

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK

Tada je glumica bez razmišljanja rekla da joj se zamalo svašta dogodilo zbog pretrpljenog straha. I izrekla riječ koju nije trebalo, prenosi Daily Mail. Voditeljima je rekla da psovku možda mogu prekriti drugim zvukom.

"Idemo uživo, ali ne brinite, volimo to”, ubacio se voditelj Phillip Schofield smijuljeći se. Njegovoj kolegici Holly Willoughby, s kojom surađuje petnaest godina, također je bilo zabavno gledati holivudsku glumicu kako se crveni. Jennifer je u pomoć priskočio kolega, prepričavajući zgodu kako su se upoznali.

image

S Lisom Kudrow podržale je Courteney Cox kad je dobila svoju zvijezdu na holivudskom Šetalištu slavnih

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK

Početkom devedesetih, prije nego što je postala slavna, navodno je izlazila s jednim od Sandlerovih prijatelja.

"Jednom prilikom naše društvo okupilo se u lokalu ‘Jerry‘s Famous Deli‘ u Studio Cityju, u Kaliforniji kada joj je bilo dvadeset godina. Jela je jaja sa šunkom i sirom. Volio bih imati ‘cool‘ priču da se počela gušiti i da sam ju spasio, ali ne, samo je pričala otvorenih usta", rekao je Sandler dodajući kako ga ovo što je malo prije izvela u emisiji uživo, zato ne čudi.

Voditelji su prihvatili šalu, glumici je još neko vrijeme bilo neugodno, no onda se opustila i incident je zaboravljen. Voditelji su, najavljujući 31. ožujka premijeru filma "Murder Mystery 2" na Netflixu, ispričali gledateljima, za slučaj da se netko uvrijedio.

Linker
26. travanj 2024 17:30