Pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea, glumac Enis Bešlagić, pjevač Mario Roth i glumac Goran Navojec bit će u žiriju nove sezone

 NOVA TV
Ovog proljeća

Vraća se show "Tvoje lice zvuči poznato" s novom postavom žirija, ali i novim voditeljem

Uz bok iskusnog Igora Mešina, koji se u prethodnim sezonama okušao kao voditelj i član žirija, stat će njegov kazališni kolega – glumac Filip Detelić.

Emisija koja je idealna za obiteljsko druženje pred malim ekranima uskoro se ponovno vraća na Novu TV. Nova sezona jedne od najzabavnijih, najgledanijih i najpoznatijih zabavnih emisija s emitiranjem kreće ovog proljeća i to poprilično osvježenom izdanju.

Uz bok iskusnog Igora Mešina, koji se u prethodnim sezonama okušao kao voditelj i član žirija, stat će njegov kazališni kolega – glumac Filip Detelić. Novi kandidati svojim će izvedbama iz emisije u emisiju nastojati osvojiti naklonost četveročlanog žirija kojeg u novoj sezoni čine pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea, glumac Enis Bešlagić, pjevač Mario Roth i glumac Goran Navojec.

Kroz proteklih sedam sezona, ova poznata plesno-pjevačka emisija osvojila je srca gledatelja diljem zemlje i postigla veliki uspjeh donoseći nezaboravne trenutke zabave uz iznenađujuće transformacije i glazbene izvedbe. Nakon kratke pauze, kao jedan od proljetnih aduta na Novu TV stiže osma sezona ovog hit showa u kojoj će se novih osmero kandidata iz tjedna u tjedan transformirati u poznate ličnosti domaće i strane glazbene scene. Od izvođenja legendarnih hitova do nevjerojatnih scenskih transformacija, nova sezona obećava upečatljive nastupe koji će ostati urezani u sjećanja gledatelja, a na kraju svake emisije novčani iznos donirat će se u humanitarne svrhe.

Osim novih kandidata, za stvaranje vrhunske atmosfere u studiju zadužen je novi žiri i voditeljski par koji će humoristični karakter emisije dovesti na još višu razinu, a Nova TV poziva sve gledatelje da se uskoro pridruže uzbuđenju i ne propuste glazbene spektakle i nevjerojatne transformacije koje će ih ostaviti bez daha.

image

Pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea, glumac Enis Bešlagić, pjevač Mario Roth i glumac Goran Navojec bit će u žiriju nove sezone

NOVA TV
Linker
07. ožujak 2024 11:18