VIDEO

Vrući poljupci na festivalu: Shawn Mendes i Camila Cabello ponovno zajedno?

Iako su njega već povezivali s trenericom s kojom ga se često može vidjeti, sada je kanadski glazbenik uhvaćen kako se strastveno ljubi s bivšom na festivalu Coachella.

Čini se da nekadašnja ljubav pop zvijezda Shawna Mendesa i Camile Cabello nije mladenačka ljubav koja dođe, prođe i lako se zaboravlja. Romantični poljupci i njihov strastven zagrljaj na američkom glazbenom festivalu Coachella, bez obaziranja na znatiželjne poglede oko njih, navode da se par pomirio.

S obzirom na njihovu bezbrižnost oko toga vidi li ih itko, obožavatelji su zaključili da su Shawn i Camila definitivno ponovno zajedno, ali se 24-godišnji kanadski pjevač i tekstopisac te dvije godine starija kubansko-američka pjevačica po tom pitanju još nisu oglasili.

image
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Uz gromoglasnu glazbenu kulisu jednog od najpoznatijih festivala, razmjenjivali su poljupce u petak na večer. Izgledali su blisko, sretno, zaljubljeno, kao da je razdoblje dugo nešto više od godinu dana - od kada su objavili na društvenim mrežama da nisu više zajedno - zauvijek izbrisano. Fotografije i video snimke fanova koji su ih "uhvatili" u zagrljaju, već su viralni: na njima se lijepo može vidjeti kako su Camila i Sahwn ponovo pronašli zajednički jezik.

Upoznali su se 2014., kada je Camila Cabello bila članica grupe Fifth Harmony, a on je te godine potpisao diskografski ugovor s izdavačkom kućom Island Records i nakon pobjede u glazbenom showu Ryan Seacrest "Best Cover Song" počeo osvajati top liste. Vezu su započeli u srpnju 2019., nakon snimanja zajedničkog spota za njezinu pjesmu "Señorita" i postali nerazdvojni. No, u studenom prošle godine objavili su vijest o prekidu nakon dvije godine veze i šokirali fanove.

image

Poljubac na sceni u rujnu 2021., nedugo prije prekida

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK

Donedavno se mislilo da je emotivni Kanađanin, koji pauzira s karijerom zbog narušenog mentalnog zdravlja, započeo romansu s 51-godišnjoj liječnicom Jocelyn Mirandom, a pjevačica je prošle godine neko vrijeme izlazila s američkim poduzetnikom Austinom Kevitchem, suosnivačem aplikacije za dejtanje Lox Club te izvršnim direktorom istoimene tvrtke. Kako navodi američki magazin People, prekinuli su u veljači ove godine. Moguće da je povratak staroj ljubavi upravo razlog za taj prekid.

Linker
20. travanj 2024 04:03