Adele i Rich Paul zasad nisu komentirali o braku 

 JAVIER ROJAS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA JAVIER ROJAS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
pokazala dijamant

Wow, kakav divan prsten! Adele se u javnosti pojavila prvi put nakon vijesti da je udana

Pjevačica je nekoliko dana ranije, prema izjavama svjedoka, na stand-up nastupu prijatelja i komičara Alan Carra, otkrila kako je službeno u braku već neko vrijeme.

Adele i Rich Paul pojavili su se u javnosti prvi put nakon njezine izjave da su vjenčani. Naime, novopečeni bračni par bio je na košarkaškoj utakmici LA Lakersa i Dallas Marvericksa u Los Angelesu, a pažnju je najviše privlačio ekstravagantan prsten na ruci 35-godišnje britanske pjevačice. Adele je na utakmicu stigla u ležernom izdanju. Nosila je chic pulover s trendi uzorkom pletenica brenda Bottega Veneta, a dolje se odlučila za cargo hlače. Adele je osim velikog vjenčanog prstena nosila i statement zlatne naušnice i ogrlice. Pažnju su odvlačili i njezini dugi crni nokti, no ni to nije uspjelo zasjeniti prsten.

image

Adele i Rich Paul zasad nisu komentirali o braku

JAVIER ROJAS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA JAVIER ROJAS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Golemim prstenom na prstenjaku lijeve ruke Adele je potvrdila šuškanja o tajnom vjenčanju s 41-godišnjim sportskim agentom koje je nedavno iznenadilo njezine obožavatelje. Pjevačica je samo nekoliko dana ranije, prema izjavama svjedoka, na stand-up nastupu prijatelja i komičara Alan Carra, otkrila kako je u braku već neko vrijeme.

Carr je u jednom trenutku svog nastupa pitao gledatelje tko se nedavno vjenčao, a Adele je kako kažu svjedoci, odmah ‘ispalila‘ kako je to ona, prenio je britanski Daily Mail. Tu su informaciju potvrdili gledatelji Carrovog showa u klubu u kojem se nalazila i sama pjevačica.

‘‘Večeras sam bio na stand-up nastupu Alana Carra u LA-u, a Adele je bila u publici. Alan je pitao okupljene je li se itko od njih nedavno udao, a Adele je vikala da se ona vjenčala‘‘, rekao je jedan od svjedoka.

Inače, Adele i Rich u vezi su nešto više od dvije godine, a lani su se i zaručili. U nekoliko se navrata šuškalo da su vjenčani, ali pjevačica dosad nije komentirala te navode. No, čini se kako je Adele sretnija no ikad uz Paula koji je prije uspjeha, prošao tešku životnu priču.

Paul je odrastao u Clevelandu i to u četvrti koja je bila prepuna kriminala. Uz to, njegova se majka borila s ovisnošću o drogama što je na njemu ostavilo velik trag, a sve je opisao u knjizi "Lucky Me: A Memoir of Changing the Odds", u kojoj je otkrio i to da je znala nestajati te se danima ne vratiti kući. "Još kao malo dijete sam podigao zid oko sebe", otkrio je Paul u svojim memoarima. Ipak čini se kako je Adele uspjela srušiti sve zidove. Sportski menadžer iz prijašnjih veza ima troje djece. Pjevačica, s druge strane, ima 10-godišnjeg sina Angela iz trogodišnjeg braka s američkim poduzetnikom Simonom Koneckim.

Linker
23. travanj 2024 17:55