Megan Fox sa zaručnikom na dodjeli prošlogodišnjih Billboard Music Awards

 IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
preljub?

Za dramu Megan Fox kriva je misteriozna ljubavnica Machine Gun Kellyja?

Britanska gitaristica Sophie Lloyd tvrdi da se nije spetljala s teksaškim reperom na višemjesečnoj turneji i otkriva da već pet godina ima dečka.

Drama oko navodnog prekida zaruka Megan Fox i Machine Gun Kellyja nagnala je "osumnjičenu" britansku gitaristicu Sophie Lloyd da opovrgne optužbe da je ona krivac zbog kojeg vjenčanje holivudske glumice i teksaškog rokera visi o niti. Njezin menadžer uputio je medijima izjavu kako je "Sophie profesionalna i uspješna glazbenica koja je nepotrebno uvučena u medijsku raspravu zbog optužbi na društvenim mrežama".Ukratko, menadžer tvrdi da se dvadesetšestogodišnja rokerica nije spetljala sa šest godina starijim zaručnikom Megan Fox.

Pa ipak, osebujni reper čija je karijera, čini se, procvjetala otkako ljubi zvijezdu četvrtog nastavka akcijske franšize "Plaćenici", još uvijek je osumnjičen za švrljanje s izvjesnom Sophie. Mnogi su "tu" Sophie povezali sa zgodnom gitaristicom. U jednom ju je trenutku, tijekom dopisivanja s fanom, spomenula i tridesetšestogodišnja Megan Fox.

image

Suze na gala večeri uoči dodjele Grammyja

SHOTGETTER/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Dakako, sada sve zanima tko je fatalna Sophie? Riječ je o vrsnoj rokerici koja svira i metal, a proslavila se još 2011. na svom YouTube kanalu. Bendu Machine Gun Kellyja pridružila se uoči njegove turneje "Mainstream Sellout" u lipnju prošle godine. Nastupali su diljem Amerike i Europe do listopada prošle godine, dok je Megan Fox bila zauzeta otprije dogovorenim obavezama i posvećena majčinstvu. Glumica je mama trojice dječaka, desetogodišnjeg Noaha, devetogodišnjeg Bodhija i šestogodišnjeg Journeyja koje je dobila u bivšem braku s glumcem Brianom Austinom Greenom.

image

Machine Gun Kelly sa zaručnicom i njezinim sinovima

RMBI/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Dečki su još mali i treba im mama pa glumica nije htjela ići na turneju sa zaručnikom. Cijelo to vrijeme s reperom je bila Sophie Lloyd. Kako je turneja odmicala, nadopunjavali su se na pozornici kao da godinama sviraju zajedno. Pritom su, zacijelo, postali prijatelji. Bliskost na sceni koja je svakim nastupom sve očitija, mogla biti postati razlog zbog kojeg se sada nameće pomisao da su u tajnoj vezi.

image

Reper na turneji sa Sophie Lloyd

ZUMAPRESS.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

“Tako sam nevjerojatno uzbuđena i počašćena što mogu objaviti da ću se pridružiti @machinegunkellyju i njegovom sjajnom bendu na turneji Mainstream Sellout. Bit ćemo diljem SAD-a i Europe svirajući na mjestima o kojima sam mogao samo sanjati dok sam odrastala," napisala je gitaristica na svom Instagramu u svibnju prošle godine, poslije uspješne audicije za reperov prateći bend.

Sophie Lloyd je na TikToku u prosincu 2022., opisala kako izgleda "jedan dan u životu" na turneji s Kellyjem.

"Odradili smo naš ritual prije koncerta i upjevavanje. Zatim smo izašli na pozornicu i rasturili. Potom smo se pet sati vozili automobilom do Miamija. Sljedeći dan smo se odmarali, a kasnije te večeri odvezli smo se na Audacy Beach Festival. Bilo je tako zabavno. Bilo je lijepo nastupati s ovim dečkima. Izašli smo i na svečanu večeru. Zatim smo otišli na after party", opisala je.

Sve je to dio posla muzičara, ali nije neobično da se tako zabavno druženje i prijateljstvo pretvore u ljubavni trokut. Točnije, u četverokut jer je Sophie Lloyd već pet godina u vezi s bubnjarom Christopherom Painterom. Evo što mu je poručila 20. siječnja, kad su proslavili okruglu obljetnicu: "Danas obilježavamo vrlo poseban dan. Bio je to dan kad sam se upitala hoćeš li biti moj partner u ‘zločinu‘? I pet godina kasnije, još uvijek smo tu. Hvala ti za tvoju pažljivost, dobrotu, velikodušnost, brigu, luckastost i tvoju ljubav". Čini se da su zajedno proslavili Valentinovo: Christophera Paintera zasad ne uznemiruju glasine o prevari. Nije se oglasio s priopćenjem. Čini se da vjeruje Sophie na riječ da se ništa nije desilo.

image

Strastvena veza Megan Fox i teksaškog repera

PROFIMEDIA RON ADAR/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

No, Megan Fox sumnja da se nešto ipak dogodilo. Skinula je zaručnički prsten, no vjenčanje još uvijek nije otkazano. Možda pokušava razbistriti misli i donijeti odluku što dalje: hoće li prevagnuti njegova želja za pomirenjem ili njezin instinkt?

Linker
25. travanj 2024 01:33