Postoji zamjerka

Za glumca iz serije koju su kritičari pokopali tvrde da bi mogao biti novi James Bond

Mladi glumac iz Engleske po svemu je idealan kandidat za novog Bonda, no postoji jedna stvar iz njegove prošlosti koja bi mogla biti problem.

U filmskom svijetu najveća je zanimacija pogađanje tko je potencijalni novi James Bond nakon što ga je godinama igrao Daniel Craig. Sada se kao novi potencijalni agent 007 spominje Lucien Laviscount. Ovaj 30-godišnjak osvojio je milijune obožavatelja kao šarmantni zavodnik u Netflixovoj seriji Emily u Parizu, a među njima je i producentica slavne franšize Barbara Broccoli.

Glumac rođen u engleskom Burnleyu, u romantičnoj je seriji igrao Alfieja, dečka Emily Cooper koju glumi Lily Collins.

U showbusinessu je od malena, prvi angažman dobio je s deset godina, kada je bio model za slavni lanac Marks & Spencer, a sada je kao tridesetogodišnjak u idealnim godinama za ulogu slavnog agenta.

image

Lucien Laviscount zvijezda je serije ‘Emily u Parizu‘

JAMIE MCCARTHY/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

"Šefica Broccoli", kako je zovu, kazala je da želi da idući glumac predstavlja taj lik punih 15 godina - što je jasni pokazatelj da je prošli omiljeni kandidat Idris Elba ispao iz igre, budući da je taj glumac napunio 50 u rujnu. Osim toga smatra se da tim producenata žele nekog pripadnika etničke manjine kao novu zvijezdu 007, jer franšiza odražava moderno društvo.

No, neki se boje da bi činjenica da je Laviscount sudjelovao u Celebrity Big Brotheru davne 2011, gdje je završio na petom mjestu, mogla umanjiti šanse, jer su prethodni Bondovi ipak bili više profinjeni.

image

Lucien je od svoje 10. godine radio kao model i glumac

KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Lucien ispunjava sve uvjete. Supertalentirani glumac, iznimno je zgodan, a u posljednjih 18 mjeseci dobio je brojne obožavatelje otkako glumi u Emily u Parizu. Šefovi Bonda već govore da ga mogu zamisliti u odijelu agenta 007. No postoji i sporna činjenica, a to je Big Brother. Lucien je u tom showu sudjelovao kada mu glumačka karijera nije bila tako visokog profila kao što je sada. ali tada je bio jako popularan i stvorio je bazu obožavatelja koja se sada već proteže u nekoliko generacija. To je san za Barbaru koja je sada već jako oduševljena njime", otkrio je izvor.

Linker
25. travanj 2024 16:53